Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Facebook a introdus primul joc de noroc in jocurile sale

Facebook a facut un nou pas in lumea platformelor sociale, prin introducerea unui joc in care poti paria bani reali, primul joc de noroc in adevaratul sens al cuvantului. Bingo Friendzy este un joc produs de Gamesys, si este curent valabil doar pentru clientii din Regatele Unite cu varsta de peste 18 ani, folosind un slot machine care foloseste bani reali.

Pana acum, Facebook folosea monetar virtual pentru jocurile sale de noroc, inclusiv Popcap avea un joc in stilul casino. Totusi, jocurile de noroc care folosesc bani reali si care au nevoie de accesul direct la un card de credit este ceva nou pentru platforma sociala. De altfel, directorul Facebook in departamentul de jocuri a declarat ca „Jocurile de noroc sunt foarte populare si foarte bine regularizate in Anglia... cu milioane de utilizatori de bingo incat experienta este deja sociala, deci este logic sa oferim si noi acelasi potential".

Aceasta noua aditie la Facebook suna mai degraba a fi un experiment, mai ales cand luam in considerare ca magnatul jocurilor sociale, Zynga a mentionat ca pregatesc sa intre pe piata jocurilor de noroc in prima jumatate a anului 2013.

 

Facebook

Cele mai citite

Error: No articles to display