Tableta Lenovo ThinkPad cu Windows 8

Lenovo ThinkPad 2, prima tableta cu Windows 8 produsa de altcineva decat Microsoft, este primul produs oficial Lenovo cu Windows 8 avand ecran de 10.1 inch si o grosime de 9.8 mm.

Anuntata astazi, TinkPad 2 este creata pentru a fi atat o tableta de afaceri cat si un calculator de lucru multumita procesorului Atom si a sistemului de operare Windows 8 Pro.

Lenovo-ThinkPad2

Caracteristici Lenovo ThinkPad 2

Cu un ecran de 10.1 inch (nu exista inca informatii despre rezolutie), ThinkPad 2 are o grosime de doar 9.8mm fiind incredibil de usoara pentru o tableta care beneficiaza de windows 8 Pro, versiunea completa Windows 8 pentru PC si tableta.

Exista si port USB ce iti permite sa conectezi orice dispozitiv periferic - de la o tastatura la o imprimanta, chiar si un DVD writer. Ecranul a fost creat pentru a permite un stilou optional facandu-l ideal pentru desene si utilizarea de software pentru design precum Adobe Photoshop.

Precum noul Asus Transformer Pad Infinity, ThinkPad 2 este compatibil cu un dock tastatura transformandu-se intr-un laptop.

Camerele din partea din fata si din partea din spate iti permit sa initiezi apeluri video si sa faci fotografii, iar caracteristicile Windows 8 iti permit sa deblochezi simplu tableta.

Cu port HDMI si abilitatea de a reda filme fara fir este mai degraba un centru media precum si un gadget de afaceri, ambele versiuni beneficiind de 3G sau 4G deci vei avea o conexiune rapida la internet.

Nu exista informatii legate de marimea memoriei interne. Lenovo va prezenta tableta ThinkPad 2 la IFA 2012.

Cele mai citite