Motorola reduce 4.000 de locuri de munca

In timp ce previziunile nu sunt extraordinare pentru Motorola, se pare ca firma vrea sa-si indrepte atentia doar catre telefoanele de ultima generatie.

Motorola va reduce aproape 4.000 de locuri de munca si va desfiinta peste o treime dintre birourile sale in incercarea Google de a eficientiza compania dupa ce a cumparat-o recent.

Motorola Razr

Conform The Wall Street Journal si AllThingsD aproape doua treimi din locurile de munca din exteriorul Statelor Unite vor fi reduse, amprenta Motorola de la nivel mondial se va reduce, pentru a micsora costurile.

Google a cumparat recent Motorola pentru suma de 12.5 miliarde de dolari si de atunci lucreaza pentru a face compania profitabila din nou. Se zvoneste ca Motrola se va concentra acum pe crearea de smartphone-uri ultra inteligente.

Compania lucreaza la camere de calitate, baterii cu autonomie mare si soft care poate actiona folosind inteligenta artificiala.

Compania a dezvaluit recent telefonul Motorola RAZR MAXX, o versiune imbunatatita a traditionalului RAZR, oferind un salt considerabil in ceea ce priveste durata de viata a bateriei. Se pare ca acum ambele telefoane vor primi Android Ice Cream Sandwich.

Cele mai citite