Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Capcom a dezvaluit Remember Me

Capcom a dezvaluit Remember Me, un nou joc si posibil, o noua franciza de la studioul francez DONTNOD Entertainment.

Titlul este un joc third-person action cyberpunk, plasat intr-un viitor distopian (nu prea vedem filme sau jocuri plasate intr-un viitor utopic) in care o femeie, aparent fara memorie este fugarita de diferite persoane/factiuni despre care nu stim nimic. Trailerul se termina cu o intrebare „I'm the hunter, why am I being hunted?"

Aparent fiecare element al jocului se va baza pe memorie, pe amintiri si pe modul in care acestea functioneaza. Jocul va fi plasat in Neo-Paris in 2084, in care indivizii vor fi echipati cu ceva numit Sensation Engine, tehnologie care permite inregistrarea si sa digitalizarea evenimentelor intamplate, in timp real. Aceste inregistrari sunt modelate pentru a crea anumite profile, numite Memoreyes. Protagonista este Nilin, un membru al unei organizatii „teroriste" sau „Erroristi" care incearca sa doboare corporatia care controleaza amintirile. Ea evadeaza din Bastilia, armata cu abilitatea sa acceseze amintirile oricui, fiind in cuvintele producatorilor un „vanator de amintiri".

Aparent jocul va permite alterarea amintirilor la diferite personaje. Intr-un demo pentru The Verge, Nilin vana un alt membru al garzii Memoreyes. Gardianul a fost recent parasit de nevasata sa – iar Nilin a accesat si modificat amintirile sale, vizualizand evenimentele prin ochii lui. In amintire, gardianul este prezentat ca un alcoolic care se juca cu o arma in timp ce nevasta se pregatea sa plece. Dupa ce au prezentat cateva injuraturi, ea a plecat.

Nilin apoi a reluat memoria si a inceput sa influenteze diferite obiecte din imprejurul ei. A dat jos sticla de bautura. Gardianul s-a impedicat de sticla, cade pe masa cu alcoolul, indreapta arma si trage – dar siguranta este activa. Nevasta pleaca din nou. Nilin reia amintirea, dar de data aceasta da siguranta jos de la arma, si se asigura ca gardianul are o memorie falsa a decesului nevestei.

In prezent, gardianul care crede ca si-a ucis sotia, se sinucide si termina treaba pentru care Nilin era trimisa. Pentru moment nu avem prea multe detalii, desi jocul suna destul de interesant. Vom afla mai multe anul acesta la Gamescom.

remember me-screenshot-1

Cele mai citite

Error: No articles to display