Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Sony a anuntat un nou titlu "Until Dawn"

Astazi, in cadrul Gamescom Sony a anuntat noul joc Until Dawn, un teen horror produs de Supermassive Games. Titlul va folosi Playstation Move si va fi lansat in 2013 la o data nespecificata. Jocul ne va pune in pielea mai multor personaje, care vor trebui sa ramana in viata intr-o noapte infricosatoare, plina de pericole. Controller-ul Playstation Move va fi implementat intr-un mod natural, acesta jucand rolul de lanterna.

Supermassive Games a mai mentionat ca pentru productia jocului lucreaza in parteneriat cu scriitori din Hollywood si diferite nume mari din lumea televiziunii. Titlul va incerca sa ofere o noua poveste socanta si ceva imi spune ca va avea legatura cu... armate de zombie.

Pe langa Until Dawn, Sony a mai anuntat proiectele Rain si Pupeteer. Rain va fi produs de un studio Japonez in cadrul Sony, iar povestea sa se va baza pe un copil invizibil al carui forma este expusa doar de catre ploaia care este permanent prezenta. Pentru moment nu mai avem nici o informatie legata de joc sau despre data de lansare.

In cele din urma Pupeteer va fi un platformer care va pune jucatorii in rolul unui alt copil transformat in papusa. El va trebui sa traverseze un teatru magic in efortul sau de a isi recupera solul si sa poata calatori inapoi acasa. Pupeteer este in development de catre studioul japonez al Sony. Sony a mentionat ca vor anunta mai multe detalii „in curand" .

Until Dawn

Cele mai citite

Error: No articles to display