Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Creatorii Little Big Planet pregatesc un joc pentru Playstation Vita

Media Molecule, creatorii Little Big Planet au pregatit un joc care foarte interesant pentru noua portabila Sony, Playstation Vita. Tearaway  este planuit pentru lansare in 2013. Plasat intr-o lume  in care totul este facut din hartie, jocul are implementat o interactiune directa intre jucatori si evenimentele desfasurate pe ecran. 

 

 

Cofondatorul Media Molecule, Alex Evans a tinut sa arate modul in care putem interactiona cu jocul. Desi protagonistul Iota, este controlat de butoane si thumbsticks, jucatorul poate afecta lumea prin senzorii laterali si frontali ai platformei.

Demonstratia a aratat cum degetele jucatorului au rupt prin scenariul jocului si au putut arunca inamicii la distanta, prin touch-pad-ul lateral. Touch-padul frontal era folosit pentru interactiuni mai subtile (modificarea subtila a mediului pentru a permite protagonistului sa termine nivelul). Tearaway mai foloseste girometrii pentru a modifica mediul si camera, intr-un fel pentru a se asigura ca jucatorii se simt mai apropiat de lumea jocului si sunt mai investiti fata de ceea ce se intampla pe ecran.

ps-vita-game-tearaway

 

Cele mai citite

Error: No articles to display