Sony vine cu promotii

Sony a anuntat o initiativa "Cross Buy" la Gamescon conform careia cei care cumpara anumite jocuri pentru PS3 primesc gratuit o versiune pentru PS Vita.

Directorul Sony computer Entertainment Europa, Jim Ryan, a anuntat la Gamescom ca cei care cumpara jocuri exclusive Sony pentru consola PS3 vor putea beneficia de o copie pentru platforma PS Vita si vice versa.

"Clientii vor sa intercationeze cu continutul in orice moment, de pe orice numar de dispozitive," spune Ryan. "Experienta jocului nu mai este un trecut individual. Este mereu in miscare, o forma extrem de legata de divertisment."

PS Vita Cross Buy 624

Pasionatii de jocuri pot vedea deja sursa acestei Cross Buy in recent lansatele Motor Storm: RC si Sound Shapes care pot fi descarcate, dar de dimensiuni mici. Utilizatorii de PS Vita care au WipEout 2048 pot sa concureze in curse online impotriva utilizatorilor de PS3 care au WipEout HD. Noua initiativa Cross Buy va extinde jocuri precum PlayStation All-Stars, Ratchet & Clank Q-Force si Sly Cooper: Thieves in Time.

Miscarea este in mod clar o incercare Sony de a creste vanzarile consolei PS Vita facand-o mai atractiva pentru utilizatorii de PS3. La inceputul acestei luni, Sony a confrimat ca vanzarile combinate de PS vita si PSP au fost de 1.4 milioane de unitati in trimestrul trecut, dar nu a precizat cate dintre acestea au fost noile Vita. In aceeasi perioada anul trecut au fost vandute 1.8 milioane de unitati.

Cele mai citite

Error: No articles to display