iPhone 5: Barbatii ar renunta la sex pentru el

Se zvoneste ca iPhone 5 se va lansa peste numai o luna si se pare ca oamenii sunt dispusi sa faca orice pentru a pune mana pe el, conform unui sondaj.

Unul din unsprezece barbati ar fi dispus sa fie celibatar pentru o luna daca asta ar insemna sa puna mana pe noul iPhone 5 cu doua saptamani mai devreme, conform unui studiu.

Apple iPhone5

Acestea sunt rezultatele unui sondaj realizat de RoxyPalace.com care a aratat de asemenea ca 22% dintre cei 800 de barbati chestionati sunt pregatiti sa renunte la cafea aceeasi perioada de timp, in timp ce 14% ar renunta la alcool daca asta inseamna sa obtina dispozitivul Apple inainte de 21 septembrie, cand se zvoneste ca se va lansa.

In plus, 38% dintre respondenti au spus ca vor face un sacrificiu semnificativ daca asta inseamna sa nu stea la coada pentru telefonul de succes.

Un purtator de cuvant RoxyPalace a declarat: "(Lansarea iPhone 5) este doar la o luna distanta si se pare ca multi dintre oamenii cu care am vorbit s-ar abtine fericiti de la intimitate fizica daca asta inseamna sa puna mana mai devreme pe smartphone."

"Oamenii fac intotdeauna glume pe seama faptului ca barbatii se gandesc numai la sex, poate ca in cativa ani vor spune ca se gandesc doar la tehnologie."

Cele mai citite