Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Mists of Pandaria primeste inca doua Update-uri

  • Published in Stiri MMO

Blizzard dezvaluie din ce in ce mai multe informatii legate de cel de-al patrulea expansion, odata ce data de lansare (25 Septembrie) pentru Mists of Pandaria se apropie. Site-ul MoP a primit doua update-uri majore, unul care se focalizeaza pe dungeon-uri (unde se vorbeste de faze, si abilitatile fiecarui boss) si inca unul care arata optiunile de customizare pentru pandareni.

Blizzard totdeauna a pregatit un site special cu putine informatii legate de viitorul expansion, ce va fi nou si ce anume va fi schimbat. Asa ca nu pot spune ca sunt surprins de site-ul MoP. Multe adaugiri sunt destul de interesante (noul sistem de talente de exemplu), dar altele pur si simplu nu sunt potrivite.

 

mists-of-pandaria-large

 

Prima problema este legata de Bestiary. Burning Crusade, Wrath of the Lich King si Cataclysm au avut un Bestiary in preview, dar majoritatea creaturilor prezentate acolo erau familiare/cunoscute, chiar daca nu vizitasem continentul niciodata. In MoP, in afara de Cloud Serpent, nici una din creaturile prezentate acolo nu si-au facut aparitia in Warcraft sau WoW.

A doua problema sunt pandarenii. In Frozen Throne ei au jucat un rol destul de mic in reconstruirea hoardei, dar nu asta este problema cea mai mare care o am cu rasa, ci mai degraba atentia pe care Blizzard o ofera. Nici goblinii/worgen sau Blood Elf/Draenei nu au primit un preview al customizarii, si ma indoiesc amarnic ca vor exista fani care or sa cumpere jocul doar pentru ca au vazut posibilitatile de constructie al unui caracter.

La polul celalalt, Blizzard ne ofera o prezentare a viitorului talent tree reconstruit, World Bossess si dungeon-uri/raiduri care au mai mult de trei encounters. Idei complet noi precum Scenarios and Challanges isi anunta prezenta, iar cel putin 5% din audienta hardcore care au plecat odata cu lansarea Cataclysm (sau chiar Wrath of the Lich King) se vor intoarce inapoi.

Cele mai citite

Error: No articles to display