Diablo 3: Patch 1.0.4 si schimbarea itemurilor legendare

  • Published in Stiri RPG

 Restul

Cam asta ar acoperi itemurile legendare, desi mai sunt cateva detalii adaugate in patch 1.0.4, care ar trebui mentionate.

Deci – Aceste schimbari vor afecta legendarele care vor pica dupa patch 1.0.4. Asta include si itemurile care nu au fost identificate inca. Cu schimbarile majore care vin, itemurile legendare vechi nu vor putea fi transformate atat de usor. Ceea ce ar fi fost un item decent, ar putea deveni inutil daca trece printr-un re-roll, bineinteles si inversul este posibil.

Nu toate lucrurile se vor schimba! Unele legendare vor fi destul de puternice si nu vor suferi nici o alterare. De exemplu, Helm of Command nu va suferi nici un fel de alterare in 1.0.4.

In cele din urma itemurile de set care sunt pana la urma legendare cu un bonus de set vor trece prin aceeasi filozofie, unele bonusuri se vor schimba, vor deveni mai puternice, iar mule din ele vor avea nivelul ridicat la ilvl 63.

Pentru ca seturile pre-1.0.4. sa nu interactioneze cu cele post 1.0.4., noile seturi vor avea noi nume, iar fiecare piesa individuala va purta un nume diferit, pentru a preveni confuzia.

Planurile pentru legendare nu se vor modifica deloc, desi itemurile insasi vor fi diferite. Daca vei folosi acelasi plan imediat dupa 1.0.4. vei primi un item nou, imbunatatit.

« Prev
7/7 Next

Cele mai citite