Samsung Galaxy Note 10.1

Un hibrid al tabletelor Tab si Note, Note 10.1 este cea mai recenta aventura Samsung in crearea de tablete inclinata mai mult spre partea artistica datorita pen-ului si a ecranului mare.

Pretul din Statele Unite al tabletei este de 499 de dolari pentru versiunea de 16GB si 549 de dolari pentru versiunea de 32GB. Este disponibila incepand cu 16 august.

Samsung-GALAXY-Note-10.1-alb

Lansarea Samsung Glaxy Note 10.1 a fost anuntata pentru sfarsitul lunii August de catre Samsung intr-un videoclip de pe YouTube care afisa cateva dintre caracteristicile disponibile pe tableta Ice Cream Sandwich.

In ciuda luptelor intre Samsung si Apple, Samsung s-a indreptat catre o directie complet diferita fata de primele tablete rivale iPad, punand accent de aceasta data pe creativitate.

Samsung incearca sa vanda ideea de tableta noua prin ce poate face gadget-ul pentru productivitate - in prima linie a videoclipului de cinci minute de pe YouTube esti intampinat cu "Descopera caracteristici interesante care iti vor imbunatati viata, productivitatea si creativitatea".

Cele mai citite