Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Electronic Arts a confirmat data de lansare pentru Dead Space 3

In cadrul conferintei de presa de la Gamescom, Dead Space 3 a primit in sfarsit o data de lansare oficiala. Electronic Arts au confirmat data de 5 Februarie 2013 pentru lansarea jocului. Cei care vor face pre-comanda la joc, vor primi o editie limitata care va contine doua DLC-uri separate: First Contact si Witness the Truth.

Prezentarea de la Gamescom, a evidentiat noua capacitate de a produce armament in cadrul jocului, pentru a putea extermina armatele de necromorphi mai eficient. Armele primite in Limited Edition vor putea fi folosite ca blueprint in productia de arme noi si eficiente. Mai jos avem continutul celor doua bundle-uri, luate din comunicatul de presa:

 

 

 

Pachetul „First Contact"

Costumul First Contact: Acest costum de protectie EVA (Extra Vehicular Activity) a fost construit de SCAF (Sovereign Colonies Armed Forces) pentru contactul cu entitati straine. Este finisata cu un strat auriu pentru protectie extinsa in spatiu si o armura foarte groasa pentru... motive nespecificate. Costumul a primit numele de „First Contact" de catre cercetatorii care l-au construit.

Negotiator Weapon: Desi este clasificata de catre SCAF drept „instrument stintific" asa zisul Negociator placat cu aur este incarcat cu destula forta. Arma superioara este o raza Tesla, overclockata capabila sa rupa in bucati un om dintr-un singur foc. Arma inferioara, un Linegun construit pentru a dezmembra tesut organic de la distanta.

 

Pachetul „Witness the Truth"

Costumul Witness: Aceste costumuri izolate au fost purtate de catre echipa de sapaturi SCAF care trebuia sa descopere cele mai intunecate secrete din Tau Volantis. Orice au gasit in gheata, i-a schimbat pentru totdeauna. Cand ei au iesit la lumina soarelui cateva saptamani mai tarziu, erau acoperiti in totalitate cu un grafitti ciudat si pretindeau ca sunt „Martorii Adevarului"

Evangeliser Weapon: O modificare al standardului AL-2 folosita de Legionarii coloniilor Suverane, aceasta arma amesteca un AL-2 Assault Rifle cu un Emerson 2100 „Big Boy" tactical shotgun. „Martorii" supravietuitori l-au numit Evangeliser si l-au decorat in totalitate cu un simboluri stranii.

 

Dead Space 3

Cele mai citite

Error: No articles to display