Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Noua editie a hartii de navigatie Atlasul Digital al Romaniei, RO.A.D.2012.40

Sheba Distribution SRL, reprezentant al companiei Garmin in Romania, a lansat noua editie a hartii de navigatie Atlasul Digital al Romaniei, RO.A.D.2012.40 ce pune in premiera la dispozitia soferilor autostrada A3 intre Bucuresti si Ploiesti si autostrada A2 completa.

Atlasul Digital al Romaniei se remarca prin rapiditatea update-urilor realizate, aducand in plus fata de editia precedenta, RO.A.D.2012.30, peste 17.241,53 de kilometri de drumuri, acoperirea in teritoriu ridicandu-se la un total de 267.261,99 km de cai de comunicatii, cu acoperire imbogatita in judetele Vaslui, Iasi, Caras-Severin si Hunedoara. Numarul de informatii de tip punct de interes se ridica in aceasta editie la 314.941, impartite in 437 de categorii.

RO.A.D2012.40 este singura harta de navigatie din lume care combina detalii topo cu o structura de drumuri rutabila, la nivel inclusiv de drumuri de pamant si poteci, cu adrese postale de o precizie neegalata, orase cu blocuri 3D si modele minutios realizate la constructii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizarile la harta sunt constante si consistente de la o editie la alta si sunt documentate in Jurnalul Hartii, in care sunt trecute contributiile si autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum si denumirile localitatilor si planselor afectate.

Fata de hartile standard de pe piata, Atlasul Digital al Romaniei are un grad de actualitate fara egal, in aceasta editie aflandu-se in premiera autostrada A3 intre Bucuresti si Ploiesti cu legatura de la Snagov, autostrada A2 completa, inclusiv segmentul Cernavoda-Medgidia cu legatura de la Valea Dacilor, continuarea centurii A4 si legatura la A4 din Ovidiu, pasajul subteran Ştefan Guse-Oituz din Bacau, pasajul rutier suprateran din Craiova, pasajul subteran de acces la Prisma-Hornbach de pe DN1 din Balotesti, pasajul subteran de acces la Carrefour Tom din Ovidiu, podul rutier nou peste Cibin din Sibiu, strapungerea Popisteanu Cristian din Bucuresti, accesul la centrele comerciale Maritimo din Constanta si Lidl din Falticeni, legatura Coresi din Brasov precum si multe cartiere rezidentiale de data recenta (cartierul A.N.L. Henri Coanda, zonele rezidentiale FeliCity, Upground, Quadra Place, Greenfield Residence, etc. din Bucuresti, Militari Residence din Rosu, Ibiza Sol, Ibiza Golf si Oxford Gardens din Voluntari, etc.), sensuri unice si 38 (treizecisiopt) sensuri giratorii aparute intre timp.

Galeria modelelor 3D s-a imbogatit cu reprezentarea detaliata a bisericii evanghelice fortificate din Biertan. Granitele, componenta si denumirile parcurilor si rezervatiilor naturale din Romania au fost si acestea reactualizate dupa cele mai noi limite publicate de Ministerul Mediului in 2011.

Pasionatii de istorie vor descoperi in aceasta editie in premiera elementele de detaliu ale cetatii de epoca fierului de la Herneacova, ale asezarilor fortificate e-neolitice ale Culturilor Precucuteni de la Tarpesti - Rapa lui Bodai, Culturii Cucuteni de la Ruginoasa – Dealul Draghici, Culturii Vadastra de la Vadastra - Dealul Cismelei, Culturii Ceramicii Liniare de la Isaiia - Balta Popii, ale cetatii de epoca bronzului si dacica de la Naeni – Zanoaga, ale cetatilor dacice de la Pietroasele – Gruiu Darii si de la Todiresti – La Şanturi.

Dispunand de un concept original, cu actualizari trimestriale, rodul muncii pasionatilor si specialistilor din echipa Proiectului Romania Digitala (www.romaniadigitala.ro), Atlasul Digital al Romaniei este optiunea profesionistilor din toate domeniile si unealta preferata de navigatie a pasionatilor de drumetii in aer liber. Editia actuala are 484 MB marime si ruleaza exclusiv pe echipamente de navigatie Garmin.

Atlasul Digital al Romaniei v4.40, RO.A.D.2012.40 poate fi achizitionat sub forma de card la un pret de 475 Lei + TVA. Versiune download poate fi descarcata la un pret de 455 Lei + TVA.

 

ROAD-2012-A3-Snagov

Cele mai citite

Error: No articles to display