Verbatim a introdus o noua gama de carduri SDHC si SDXC cu specificatii UHS-I

Pentru a face fata cererii de carduri de inalta performanta, Verbatim a introdus o noua gama de carduri SDHC si SDXC cu specificatii UHS-I – cea mai rapida categorie de carduri SD, cu viteze de 104MB/s.

Conform standardelor stabilite de catre Asociatia SD, cardurile UHS-I SDHC si SDXC ofera viteze de citire de pana la 600x (90MB/sec) si viteze de scriere de 166x (25MB/sec).
Cu o functie speciala pentru prevenirea stergerii accidentale a datelor si capacitati de stocare de pana la 64GB, pentru a captura si transfera filme high-definition (HD) si fotografii digitale de inalta-rezolutie, cardurile de memorie de la Verbatim permit fotografilor si videografilor profesionisti sa utilizeze aparate foto si camere de filmat cu suport SDHC sau SDXC, in loc sa se bazeze pe unitati CompactFlash sau SSD. Utilizarea, in crestere, a aplicatiilor mobile necesita o capacitate generoasa de stocare si rate rapide de transfer.

"Noua denumire UHS-I (Ultra High Speed) a fost anuntata recent de catre Asociatia SD", explica Chris Chalder, Business Development Manager pentru Verbatim EUMEA. "Noile noastre carduri SDHC si SDXC corespund acestei specificatii, stabilesc standardele pentru un nou nivel de performanta si au fost dezvoltate pentru a stoca ore de continut video high definition."

Cardurile UHS-I SDHC de la Verbatim sunt disponibile in versiunile de 16GB si 32GB, in timp ce cardul UHS-I SDXC va fi lansat intr-o varianta de 64GB in decursul acestui an.

 

Verbatim-SDXC-UHS-I

Cele mai citite