Lansare Allview Alldro Speed i

Allview anunta lansarea tabletei Alldro Speed i, un facelift care raspunde cerintelor pietei si reprezinta o varianta imbunatatita a celui mai bine vandut produs autohton, Alldro Speed.

„Dupa succesul de care s-a bucurat modelul Alldro Speed in randul clientilor nostri, inregistrand vanzari de peste 8.000 de unitati in cele noua luni de la lansare, venim in intampinarea lor cu Alldro Speed i, un produs care raspunde exigentelor pietei si trendurilor in privinta elementelor hardware. De la lansarea modelului Alldro Speed, tableta s-a aflat in topul vanzarilor din magazinele de profil, ceea ce reprezinta o recunoastere a raportului calitate-pret, intr-o piata extrem de dinamica, dovedindu-se alegerea perfecta pentru clienti. De altfel, am reusit sa castigam increderea clientilor prin actualizarile permanente pe care le-am adus produselor noastre, iar despre Alldro Speed putem spune ca este un produs ajuns la maturitate", mentioneaza Lucian Peticila, General Manager Allview.

Allview-Alldro-Speed-i

In cele noua luni de viata, tabeta Alldro Speed a beneficiat de upgrade software permanent, aducandu-le utilizatorilor un plus de siguranta, prin intermediul aplicatiei Mobile Security Premium. Acum, clientii Allview beneficiaza si de Office Suite Viewer preinstalat, care le ofera posibilitatea vizualizarii de fisiere Word, Excel si PowerPoint.
Daca, in momentul lansarii – decembrie 2011, modelul Alldro Speed era echipat cu sistemul de operare Android 2.3, Allview a devenit, in februarie 2012, primul jucator de pe piata care a oferit cea mai noua versiune a acestuia - Android 4.0 Ice Cream Sandwich, moment marcat la World Mobile Congress, la Barcelona. Acum, tableta Allview Speed i dispune de un capac din aluminiu, care face produsul mai rigid si sporeste placerea de utilizare, dar si de o memorie Flash de 8 GB.

„In conditiile in care Allview este producatorul din Romania cu cele mai bine vandute produse care folosesc sistemul de operare Android, estimam ca, pana la sfarsitul anului, numarul de tablete Speed vandute va depasi 15.000 de unitati", a mai adaugat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Noul model este disponibil pe piata, in magazinele partenere, incepand din 23 august 2012, la pretul recomandat de 574 de lei.

 

Cele mai citite