HTC One S primeste Android 4.0.4

HTC face upgrade la One S. Este vorba de un upgrade la versiunea Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich), dar si de o experienta Sense optimizata, ce va permite posesorului unui smartphone HTC One S sa foloseasca butonul "aplicatii recente" pentru a directa catre meniu (imbunatatind vizual aplicatii neoptimizate pentru ICS, precum Facebook). Totodata, a fost imbunatatit sistemul de gestionare a tab-urilor din browser cu un buton dedicat pentru trecerea de la unui la altul si, nu in ultimul rand, aduce noi functii camerei foto, precum white balance si autofocus continuu.

Mai mult, utilizatorii HTC vor beneficia de optimizari la capitole precum memorie, stabilitate a platformei si browsing. Alte modificari includ Single Sign-On pentru Facebook, adica posibilitatea ca utilizatorul sa acceseze mai usor aplicatii si site-uri ce necesita login sau permisiuni Facebook, dar si actualizari-uri pentru Beats audio, inca o dovada a interesului companiei de a asigura o experienta audio extraordinara si un sunet autentic.

In ceea ce-i priveste pe dezvoltatori, HTC extinde suportul SDK pentru Media Link si le asigura o baza solida de lucru inclusiv pentru aplicatii de video call, care sa le inlesneasca atingerea unor noi performante si al unui nou nivel calitativ.

 

HTC-One-S

Cele mai citite