Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Skyrim primeste al doilea DLC: Hearthfire

  • Published in Stiri RPG

Bethesda a dezvaluit urmatorul lor DLC pentru Skyrim, supranumit Hearthfire. Acesta va fi destul de diferit fata de Dawnguard care mai degraba se focaliza pe combat. Acest addon se va baza pe ceea ce poti face intr-un mediu sandbox.

Hearthfire iti va permite sa construiesti, in interior: sere, bucatarii, librarii, laboratoare si camere speciale pentru trofee. Iar afara vei avea ocazia sa pregatesti gradini, lacuri de agrement si stupuri de albine. Pentru mine DLC-ul pare mai degraba ca ofera potentialul sa pierdem ore intregi in Skyrim fara sa omoram nimic. Cat va fi de vast, daca va avea o poveste sau nu, aceste aspecte sunt inca sub semnul intrebarii.

Hearthfire va mai adauga posibilitatea sa adoptam copii si sa ii ingrijim, daca avem locuita potrivita, desigur. Evident, Microsoft are exclusivitatea asa cum a fost si in cazul lui Dawnguard ceea ce inseamna ca va aparea intai pe Xbox Live pe data de 4 Septembrie la pretul de 400 de puncte Microsoft. Pentru PC si Ps3, s-ar putea sa vedem titlul pe undeva prin Octombrie (desi Bethesda ne poate face surprize si sa il vedem mai tarziu.)

 

Skyrim Hearthfire

Cele mai citite

Error: No articles to display