Actualizarea PS Vita aduce pe consola jocurile PS One

Sony are cateva vesti bune pentru utilizatorii de PS Vita dupa ce a anuntat ca cea mai recenta actualizare aduce o serie mare de jocuri retro PS One.

Actualizarea PS Vita soseste maine si aduce cu sine un catalog intreg de jocuri vechi PS one, inclusiv Tomb Raider si alte jocuri clasice precum Rayman.

Actualizarea 1.80 va incepe maine si vine cu abilitatea de a utiliza PS Vita ca un controller PS3 alaturi de actualizari importante la sistemul de operare.

PS Vita Cross Buy 624

A fost eliminata cerinta utilizarii ecranului tactil, jucatorii pot naviga prin sistem folosind butoanele daca doresc. Navigatorul a primit cateva imbunatatiri inclusiv o bara de cautare integrata si abilitatea de a derula pagina in jos folosind panoul de control din spate.

Una dintre cele mai importante imbunatatiri vine sub forma integrarii Apple iTunes imbunatatite, Vita putand descarca acum doar liste de redare, lasandu-te sa creezi o lista de redare Vita specifica daca nu vrei o intreaga biblioteca pe consola.

Pentru lista completa de jocuri PS One care sosesc pe Vita intra pe blogul Playstation sau vizualizeaza videoclipul de mai jos pentru a afla mai multe despre actualizarea 1.80 PS Vita.

Cele mai citite

Error: No articles to display