Routerul Dual Band, pentru Cloud, D-Link DIR-865L

D-Link ofera navigare fara fir, cu ajutorul Routerului Dual Band pentru Cloud DIR-865L, din gama de produse amplifi™. Navigarea wireless este acum mai rapida ca oricand, multumita tehnologiei inovatoare 802.11ac. Acest nou model de la D-Link ofera rate de transfer de pana la 1,75 Gbps, de sase ori mai rapid decat celelalte routere Wireless N din ziua de astazi. Routerul pentru cloud DIR-865L poate fi administrat cu usurinta prin intermediul platformei mydlink Cloud. D-Link furnizeaza de asemenea aplicatii inteligente pentru Android sau smartphone-uri si tablete cu iOS. Acestea ofera acces rapid la portalul mydlink si structureaza foarte bine numeroasele caracteristici ale DIR-865L. Routerul suporta multiple caracteristici de securitate, cum ar fi controlul utilizatorilor conectati la router si protectia impotriva tentativelor de acces neautorizat. Desigur, routerul dualband asigura streaming rapid pentru muzica si materiale video catre alte dispozitive utilizand aplicatia D-Link SharePort.

Cu asemenea viteze de transfer, routerul dual band pentru Cloud proceseaza fisierele audio si video in format HD, pentru a le putea transmite catre dispozitivele din reteaua de acasa. Un port personal USB 2.0 serveste drept punct de acces universal al dispozitivului de storage. Hard drive-urile externe si stick-urile USB ajuta intreaga familie sau pe toti cei din birou sa aiba acces la muzica stocata si fisierele video. Tehnologia dual band 802.11ac permite sa navigati pe Internet si sa va accesati emailurile pe o frecventa, in timp ce puteti face streaming pentru filme, apeluri telefonice VoIP sau puteti juca jocuri online pe cealalta banda de frecventa. Aceasta functioneaza perfect cu telefoanele mobile prin intermediul aplicatiei SharePort. Pur si simplu reda intreaga biblioteca media pe un smartphone Apple sau cu Android sau pe o tableta. Impreuna cu adaptorul USB 802.11ac DWA-182 care va fi in scurta vreme disponibil pe piata, dispozitivele mai vechi vor putea de asemenea sa beneficieze de avantajul vitezei Gigabit in reteaua wireless.

D-Link-DIR-865L

In plus fata de tehnologia rapida wireless, routerul dual band pentru Cloud prezinta porturi de mare viteza pentru cabluri. Patru porturi Gigabit Ethernet si un port Gigabit WAN asigura conexiuni la Internet de mare viteza pentru orice dispozitiv final. Tehnologii ce reduc consumul energetic sunt de asemenea incorporate. Configurarea acestui echipament multifunctional se realizeaza in scurt timp, datorita aplicatiei D-Link QRS (Quick Router Setup), care localizeaza automat noul router in retea si indruma rapid utilizatorul pentru procesul de instalare. Aceia care doresc sa foloseasca la maximum centrul de comunicatii pe care il au acum in living, au optiunea de a seta diverse caracteristici de monitorizare si confort. Este posibil sa se creeze o zona Wi-Fi pentru clienti, care ofera doar acces la Internet oaspetilor si protejeaza toate datele si dispozitivele. Desigur, suporta noul standard IPv6, fiind echipament mydlink ce nu necesita configurare. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati dispozitivele cu mydlink in contul dvs. personal de mydlink. Acest lucru inseamna ca echipamentele vor fi imediat gata de utilizare si vor fi automat in legatura cu toti ceilalti membri ai familiei mydlink.

Tehnologia Wi-Fi 802.11ac

Viteza Gigabit devine parte a retelei wireless cu tehnologia 802.11ac. Pentru aceasta, noul standard utilizeaza simultan benzi multiple de frecventa si optimizeaza tehnicile existente de modulare de la 802.11n. Tehnologia ramane compatibila cu versiunile anterioare ale standardelor 802.11 a/b/g/n. Utilizatorii de DIR-865L au astfel posibilitatea sa transfere 450 Mbps folosind 802.11n in banda de 2,4 GHz, in timp ce 802.11ac poate asigura viteze de transfer de pana la 1.300 Mbps pe banda de frecventa de 5 GHz, simultan. O serie de imbunatatiri precum beamforming, unde semnalele radio sunt directionate exact catre client, asigura performanta unei viteze mari de transfer de date.

Disponibilitate si preturi

Routerul Dual Band pentru Cloud DIR-865L poate fi comandat la distribuitorii D-Link: Asesoft Distribution, ElkoTech Romania, Lasting System si SCOP Computers. Pretul recomandat de vanzare este aproximativ 1.000 RON, TVA inclus.

 

Router Gigabit Dual Band 802.11ac DIR-865L – Caracteristici principale:

 Tehnologie Wi-Fi 802.11ac ce permite rate de transfer de pana la 1.750 Mbps

 Compatibil cu versiunile anterioare ale standardelor 802.11 a/b/g/n

 Management si monitorizare pe baza accesului la platforma mydlink Cloud cu aplicatiile mydlink pentru mobil pentru Apple iOS si Android

 Confirgurare rapida cu aplicatia D-Link QRS

 Conexiune USB 2.0 pentru acces partajat la dispozitivele de stocare

 Aplicatia SharePort asigura redarea de muzica si material video catre orice dispozitiv mobil

 Patru porturi Gigabit Ethernet si port Gigabit DSL

 Caracteristici Green pentru reducerea consumului energetic

 

Strategia D-Link: Cloud personal pentru managementul independent al retelei, de pe telefonul mobil

D-Link investeste sustinut in dezvoltarea produselor pentru cloud si isi extinde continuu portofoliul de produse din anul 2011. Obiectivul nostru este acela de a ne asigura utilizatorii ca isi pot accesa in siguranta dispozitivele lor de retea, de oriunde s-ar afla. Cateva dintre avantajele pentru clientii nostri includ mobilitatea, conectivitatea si simplitatea in utilizare.

Routerul DIR-865L pentru Cloud, alte modele de routere pentru Cloud, camere de supraveghere IP, servere NAS si un network video recorder sunt déjà disponibile pe piata. Noi routere, access point-uri si dispozitive de stocare vor fi lansate in curand.

Produsele din gama D-Link pentru Cloud pot fi administrate folosind portalul mydlink sau aplicatiile mydlink pentru iPhone, iPad si dispozitivele cu Android. Dispozitivele pentru Cloud se conecteaza la portalul mydlink pe durata configurarii, administrarea devenind astfel surprinzator de simpla. Veti putea accesa apoi dispozitivele finale direct cu ajutorul aplicatiei - doar introduceti numele si parola pentru a va conecta.

Cu lansarea acestor dispozitive si servicii pentru tehnologia Cloud, D-Link stabileste la nivel global un nou reper in dezvoltarea produselor destinate segmentului de consumer.

Cele mai citite