GIGABYTE Z77X-UP7 - un nou nivel de overclocking

GIGABYTE lanseaza cea mai noua si puternica placa de baza pentru overclocking - Z77X-UP7 – construita cu cel mai robust design de alimentare: 32+3+2 faze, cu componente Ultra Durable™ 5 si circuite integrate IR3550 PowIRstages®, capabile de curenti mari de pana la 60A.

"Cu Z77X-UP7 si design-ul sau cu 32+3+2 faze de alimentare, ce foloseste tehnologia Ultra Durable 5, am creat cea mai buna solutie de alimentare pentru CPU, existenta la ora actuala pe placile de baza," a comentat HiCookie, expertul in overclocking, de la GIGABYTE. "Nu numai ca aceasta ajuta overclockerii extremi sa atinga 7GHz+ cu procesoarele Intel® Core™ i7-3770K si sa doboare recorduri la benchmark-uri, dar ofera si integratorilor de sistem o platforma suficient de rece si stabila pentru a face fata cerintelor unui sistem pornit permanent, overclockat si racit cu apa."

 

Design de top in industrie cu 32+3+2 faze de alimentare pentru CPU

Placa de baza GIGABYTE Z77X-UP7 livreaza o cantitate serioasa de energie, datorita design-ului sau cu 32+3+2 faze de alimentare (32 faze pentru CPU, 3 Intel® HD Graphics, 2 faze VTT). Avand cel mai mare numar de faze de alimentare din industrie, placa de baza Z77X-UP7 este capabila sa partajeze incarcarea intre 32 de faze, asigurand astfel temperaturi scazute de lucru si o livrare maxima de energie catre CPU.

 

Ultra Durable™ 5

Folosind tehnologia premiata GIGABYTE Ultra Durable™ 5 ce include componente capabile de curenti mari cum ar fi PowIRstages® de la IR cotate la 60A, Z77X-UP7 este capabila sa livreze o putere impresionanta de 2000W si, in acelasi timp, sa lucreze la temperaturi remarcabil de joase. Aceasta inseamna ca si atunci cand sunt overclockate, sistemele bazate pe Z77X-UP7 si racite cu apa sunt capabile sa ofere nivele remarcabile de performanta.

Placa de baza GIGABYTE Z77X-UP7 beneficiaza de un motor complet digital exclusiv pentru a livra maximul de energie catre procesoarele din a 3-a generatie Intel® Core™. Folosirea de controllere complet digitale permite o livrare mai precisa de energie catre componentele cu consum mare de pe placa de baza.

GIGABYTE Z77X-UP7 reprezinta cea mai scalabila platforma grafica din industrie, cu suport atat pentru 4-way ATI CrossfireX™ cat si pentru Nvidia SLI™. Oferind conectivitate PCI Express 3.0 x8 pe 4 sloturi, Z77X-UP7 permite rendering 3D ultra fin, cadre ultra-rapide pe secunda si capabilitati grafice imbunatatite pentru utilizatorii ce doresc sa obtina cele mai mari nivele de performanta grafica din sistemul lor.

Gigabyte-Z77X-UP7

Slotul negru PCI Express x16 ofera link direct catre CPU, permitand evitarea cip-ului PLX. Astfel se permite cea mai rapida conexiune posibila pentru testele cu o singura placa video.

 

OC BIOS cu 3D BIOS

GIGABYTE a redesenat complet experienta traditionala BIOS, oferind utilizatorilor mainstream si entuziasti un design exclusiv in-house pentru UEFI BIOS. Beneficiind de o interfata grafica superioara capabila de imagini color de 32-bit si navigatie fluida si prietenoasa cu mouse-ul, modul 3D GIGABYTE permite utilizatorilor incepatori sau ocazionali sa inteleaga mai clar zonele placii de baza ce sunt afectate prin setarile BIOS, intelegand astfel mai bine functionalitatea acestuia. Modul avansat ofera un mediu mai complex al UEFI BIOS destinat in special overclockerilor si utilizatorilor avansati ce doresc un control maxim asupra hardware-ului din PC.

In inima acestei tehnologii, 3D BIOS, este o pereche de BIOS ROM fizice, care contin tehnologia exclusiva GIGABYTE Dual UEFI BIOS, bazata pe GIGABYTE DualBIOS, ce recupereaza automat datele din BIOS cand BIOS-ul principal s-a defectat.

 

Comutator BIOS

Avand un comutator BIOS onboard, utilizatorii pot selecta manual ce BIOS sa foloseasca (BIOS-ul principal sau cel de backup), astfel incat pot folosi un BIOS pentru uz normal si celalalt pentru overclocking. Utilizatorii pot de asemenea compara 2 versiuni diferite de BIOS, o facilitate utila atunci cand se doreste un update de BIOS fara a se pierde setarile originale.

Folosind comutatorul onboard DualBIOS™ Disable, utilizatorii pot dezactiva optiunea de recovery a DualBIOS™, castigand astfel timp intre overclock-urile ratate.

 

OC Touch

OC-Touch permite overclockerilor sa obtina rapid si usor cele mai bune performante cu sistemul lor. Cu ajutorul butoanelor onboard OC-Touch, utilizatorii pot modifica manual multiplicatorul CPU, schimba setarile BCLK, si chiar modifica BCLK in incremente de 1MHz sau 0.3MHz. Aceste modificari pot fi facute oricand in BIOS, DOS sau Windows in timp real fara a mai fi nevoie de reboot, astfel incat utilizatorii pot face rapid modificari de finete pentru a gasi frecventa maxima a procesorului lor. Sunt incluse de asemenea module onboard de masurare a tensiunii pentru a permite utilizatorilor sa monitorizeze cu usurinta tensiunile individuale ale componentelor iar comutatorul onboard LN2 Mode permite utilizatorilor sa scada rapid frecventa CPU cu un multiplicator x16 in timpul overclocking-ului extrem astfel incat deschiderea aplicatiilor de test cum ar fi CPU-Z sa nu cauzeze un esec al overclocking-ului.

GIGABYTE a creat un design nou pentru radiatoare, "Thin Fin", ce poarta semnatura GIGABTYE OC in portocaliu. Fiind construite cu lamele ultra subtiri de metal, radiatoarele permit acoperirea unei suprafete mai mari astfel incat schimbul de caldura se face rapid.

 

Cele mai citite