Samsung Galaxy Note 2 caracteristici

Toate caracteristicile telefonului Samsung Galaxy Note 2! Nimeni nu se astepta ca stylus-ul sa aiba o asemenea revenire, dar dupa vanzari incredibile ale telefonului Samsung Galaxy Note si dupa lansarea dispozitivului si mai mare Galaxy Note 10.1, producatorul coreean a lansat oficial Samsung Galaxy Note 2 la evenimentul Unpacked de la IFA 2012.

Iata o lista de caracteristici care sa te ispiteasca sa scoti banii din buzunar pentru noul Samsung Galaxy Note 2.

Samsung Galaxy Note 2 3

Constructie si design

Arata ca o versiune mai mare a telefonului Samsung Galaxy S3 cu elemente inspirate din smartphone-ul de top care a oferit o schimbare majora. Mai subtire decat Samsung Galaxy Note (9.65mm), cea mai importanta modificare fiind ecranul mai mare, dar despre ecran vorbim mai jos.

Ecran

Trecerea de la ecran de 5.3 inch la ecran tactil de 5.5 inch AMOLED cu rezolutie de 1280 x720 pixeli si cu rata de 16:9 inseamna ca Note 2 este perfect pentru vizionarea de filme.

S Pen

Acesta este cu siguranta ceea ce il face atat de special, iar S Pen-ul disponibil pentru Galaxy Note 10.1 va fi atasat si la dispozitivul de 5.5 inch. Asta inseamna o aderenta mai buna si sensibilitate mai mare pentru precizie ridicata.

Camera

In partea din spate exista o camera de 8 megapixeli cu Auto Focalizare si flash LED. Poti inregistra video full HD 1080p si poti folosi moduri disponibile pana acum doar la Samsung Galaxy S3, moduri precum Buddy Photo Share, Burst Shot si Best Photo.

Android 4.1 Jelly Bean

Bazandu-se pe functionalitatea sporita adusa de Android 4.0 Ice Cream Sandwich, Samsung Galaxy Note 2 se va alatura dispozitivelor Nexus 7 si ASUS Transformer Infinity cu Android 4.1 Jelly Bean. Interfata utilizator TouchWiz de la Samsung va fi de asemenea oferita deci asteptati-va la o experienta utilizator pe un dispozitiv cu Jelly Bean diferita de ce am vazut pana acum. Vestea buna este ca cea mai recenta versiune Android va sosi si la celelalte dispozitive Note.

Procesor

Beneficiaza de un procesor quad-core de 1.4GHz, 2GB de RAM care se asigura ca nu e lent atunci cand se utilizeaza caracteristici multitasking precum PopUp Web si PopUp Note si va uitati la videoclipuri in timp ce navigati pe internet pe ecran in acelasi timp.

Baterie

Samsung Galaxy Note promitea autonomie de 13 ore cu conexiune 3G cu o baterie de 2500 maH. Samsung a adus pe Galaxy Note 2 o baterie mai mare de 3100 maH care ar trebui sa fie de ajutor la abilitatile multitasking de acum.

Conectivitate si stocare

Precum Galaxy Note, va avea in continuare suport Bluetooth 4.0, USB si Wi-Fi. In ceea ce priveste locul de joaca, vor exista veriuni de 16, 32 si 64GB cu suport card micro Sd care poate extinde memoria pana la 64GB.

Pret si data de lansare in Romania

Samsung Galaxy Note 2 va fi disponibil pentru cumparare incepand cu octombrie 2012 si va fi disponibil in culorile alb si gri. Nu exista informatii cu privire la pretul din Romania sau ce retele de telefonie mobila vor aduce Galaxy Note 2, dar probabil ca vom afla curand.

Esti impresionat de noul Samsung Galaxy Note 2?

Cele mai citite