HTC Desire X - un nou smartphone cu Beats Audio

HTC anunta lansarea HTC Desire X, un smartphone accesibil, ce ofera o camera foto de top, sunet excelent si o putere si viteza de procesare incredibile. Imbunatatit cu Beats Audio™, o caracteristica exclusiva a HTC, terminalul dispune de un procesor dual-core 1GHz Qualcomm® Snapdragon™ S4 si functii sociale ce permit utilizatorilor fie si mai bine conectati la retelele sociale.

Jason Mackenzie, President, Global Sales and Marketing al HTC Corporation: "HTC Desire X este o extensie a vietii tale sociale. Daca vrei sa te bucuri de continut multimedia de inalta calitate, pe care sa-l impartasesti si prietenilor, indiferent unde te-ai afla, acesta este telefonul ideal. Nu doar ca arata si suna extraordinar, dar ofera si o experienta mobila personala de exceptie, performante excelente, la un pret foarte bun."

HTC-Desire-X

Designul extraordinar, compact si subtire, a fost gandit pentru a iesi in evidenta in viata de zi cu zi. Cu HTC Sense si Android 4.0, experienta fiecaruia dintre posesorii unui Desire X este extrem de personala. Ecranul impresionant, super LCD WVGA de 4 inci, cu unghi de vizualizare mai mare pentru afisarea unor culori vii si pentru o claritate uluitoare.

Camera foto de top

Perfecta pentru spontaneitatea point-and-shoot, camera de 5 megapixeli a lui HTC Desire X' captureaza imagini superbe, chair si in conditii de iluminare slaba, multumita tehnologiei HTC ImageChip, o lentila cu deschidere f/2.0 si distanta focala de 28 mm, senzor BSI, mod HDR mode si flash care se ajusteaza automat in functie de lumina. Cand folosesti camera pentru a filma, nu trebuie sa mai alegi, din nou, intre video si foto. Cu functia VideoPic, poti filma si face fotografii in acelasi timp. Noul smartphone poate chiar sa inregistreze cele mai rapide momente, lucru la care contribuie timpul de activare a camerei foarte rapid (o secunda) si autofocusul setat pe Always Focus. Mai mult, fotografierea in rafala (Continuous Shooting) la o apasare distanta iti permite sa capturezi mai multe fotografii chiar si in scenele rapide, de viteza, indiferent ca e vorba de finala de atletism sau de cainele familie.

HTC-Desire-X-verso

Salvarea si partajarea fotografiilor, clipurilor video si a fisierelor este simpla cu HTC Desire X – cu o singura atingere, poti trimite continutul direct prietenilor sau familiei, pe mail, SMS sau in retelele de socializare. Prin integrarea cu Dropbox, beneficiezi de 25 GB de stocare online gratuita timp de doi ani.

Sunet autentic

Oferind un bass puternic si profund si un sunet mai puternic, tehnologia Beats Audio™ integrata in HTC Desire X iti ofera senzatia ca ai asculta muzica in studio. Cu castile Beats, te poti bucura, de asemenea, de o experienta de ascultare superioara multumita profilelor audio disponibile in HTC Desire X. In plus, telefonul are suport High Definition wireless audio prin Bluetooth.

Disponibilitate

HTC Desire X va fi disponibil in tarile EMEA si in zona Asia Pacific incepind din septembrie 2012.

Cele mai citite