Samsung Galaxy - camera foto cu Android

Samsung Electronics anunta lansarea camerei foto GALAXY. Proiectata pentru a tine pasul cu noile forme de comunicare, camera foto GALAXY combina performante fotografice de top cu cel mai nou sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean si conectivitate Wi-Fi, creand astfel o noua categorie de produse. Camera foto Samsung GALAXY este perfecta pentru utilizatorii care isi doresc sa capteze, sa editeze si sa impartaseasca cu usurinta fotografii si clipuri video de cea mai buna calitate, in mod spontan, oriunde si oricand.

„Camera foto GALAXY deschide o noua era in comunicarea vizuala si aduce o schimbare de paradigma in comunicare. Datorita extinderii retelelor sociale si predominantei tot mai mari a smartphone-urilor si tabletelor, oamenii comunica mai rapid. Şi, pentru ca ne exprimam tot mai mult experientele prin imagini sau clipuri video, camera foto GALAXY a fost creata pentru a deschide drumul acestei noi ere a comunicarii vizuale. Comunicarea devine mai naturala prin impartasirea imaginilor de inalta calitate, instantaneu, oriunde si oricand," declara JK Shin, presedinte al diviziei de IT & Mobile Communications in cadrul Samsung Electronics.

Andy Rubin, vicepresedinte senior al continutului mobil si digital in cadrul Google, felicita echipa Samsung pentru lansare. „Cand am inceput sa lucram pentru prima data pe platforma Android, ne-am imaginat o camera foto care sa duca fotografia digitala la un alt nivel. Camera foto GALAXY este un produs inovator care infatiseaza flexibilitatea platformei Android."

Samsung-GALAXY

Camera foto GALAXY capteaza fotografii impresionante in miscare. Utilizatorii nu mai sunt nevoiti sa renunte la calitatea imaginilor daca doresc sa le editeze si sa le impartaseasca instantaneu. In ceea ce priveste performantele, acest dispozitiv depaseste cu usurinta orice camera foto integrata intr-un smartphone. Camera GALAXY se lauda cu un zoom optic de 21x al obiectivului si un senzor CMOS de 16M BSI foarte luminos, ce asigura calitatea excelenta a fotografiilor. Tehnologia „Smart Pro" cu care este dotat dispozitivul, ofera o serie de modalitati prin care oricine poate realiza cu usurinta fotografii profesionale. Dar, ceea ce revolutioneaza cu adevarat fotografierea consta in sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si conectivitatea wireless, care deschid o lume intreaga de aplicatii de editare si partajare a fotografiilor si multe altele. Utilizatorii vor experimenta fuctiile camerei foto GALAXY pe inovatorul ecran LCD HD Super Clear. Camera foto GALAXY reprezinta urmatorul pas al inovatiei in domeniul imagisticii, oferind o claritate incredibila, usurinta in utilizare si cea mai buna conectivitate.

Capteaza fotografii la o calitate uimitoare

Functia „Smart Pro" de pe GALAXY Camera ajuta utilizatorii sa creeze fara efort scenarii fotografice avansate, in cativa pasi simpli, pentru rezultate artistice uimitoare. Meniul, prin care utilizatorii pot naviga cu mare usurinta, ofera posibilitatea de a alege dintr-o serie de scenarii predefinite, ce vor ajusta automat setarile camerei pentru a capta imaginea perfecta. De exemplu, setarea „Rich Tone" ofera culori mai intense – deosebit de eficiente mai ales pentru reducerea supraexpunerii intr-un mediu cu un nivel ridicat de luminozitate, in timp ce setarea „Light Trace" controleaza automat viteza obturatorului pentru scene nocturne artistice.
Zoom-ul optic 21x al camerei ofera imagini marite, cu o inalta calitate, in timp ce OIS permite pastrarea claritatii acestora. Senzorul BSI CMOS de 1/2.3" si 16 Megapixeli poate capta imagini in culori vibrante la o rezolutie uimitoare, in timp ce obiectivul de 23mm ofera cadre largi, incomparabile prin calitate cu cele captate cu un simplu smartphone.

Bucura-te de fotografiile si clipurile tale video pe un ecran inovator

Camera foto GALAXY se mandreste cu un ecran de inalta calitate – un ecran LCD HD Super Clear de 121,2 mm (4.8"), care face mai placute si mai la indemana captarea, partajarea si editarea imaginilor. Un alt avantaj al tehnologiei imprumutate de la smartphone-uri este optiunea Voice Control, care permite utilizatorilor sa controleze functii precum zoom-ul sau fotografierea prin comanda vocala. Toate aceste functii profesionale sunt integrate intr-un corp ergonomic cu un design armonios, minimalist ce vine in completarea lor.

Editeaza imaginile direct din dispozitiv

GALAXY Camera include un set de 35 de functii pentru editarea fotografiilor prin intermediul „Photo Wizard", ceea ce permite utilizatorilor sa realizeze, de oriunde s-ar afla, modificari cu un aspect profesionist. Noile functii utilizeaza pe deplin avantajele noului procesor quad-core ultra rapid si ale ecranului LCD HD Super Clear, pentru acces la functii precum Auto Face Calibration, prin care pot fi realizate editari precise, in cele mai mici detalii. „Movie Wizard" permite crearea si editarea de videoclipuri la calitate profesionala, cu ajutorul ecranului tactil.

Samsung-GALAXY-ecran

GALAXY Camera beneficiaza, de asemenea, de „Smart Content Manager", o unealta inovatoare de organizare preinstalata, ce creeaza foldere si etichete ale fetelor in mod inteligent, ori chiar sugereaza ce imagini trebuie sterse atunci cand acestea nu ies asa cum ar fi trebuit. Prin intermediul combinatiei dintre conectivitate wireless si sistemul de operare Android™ 4.1 Jelly Bean, GALAXY Camera beneficiaza de acces la Internet intr-un mod asemanator cu experienta unui smartphone, pentru ca utilizatorii sa se poata bucura si mai mult de posibilitatile pe care le ofera acest dispozitiv. Pe langa aplicatiile preinstalate de la Samsung, utilizatorii pot naviga pe web si accesa aplicatii din magazinele Google Play si Samsung Apps. Daca utilizatorii nu sunt siguri ce aplicatii sunt ideale pentru necesitatile lor, acestia pot folosi S Suggest, pentru a descoperi noi programe de editare, sau jocuri.

Impartaseste imaginile oriunde, oricand

Functia „Auto Cloud Backup" salveaza automat imaginile in cloud prin intermediul AllShare chiar in momentul realizarii lor. GALAXY Camera permite utilizatorilor sa impartaseasca imaginile instantaneu, cu functia „Share Shot". Pe langa accesul la retelele sociale si la serviciile cloud, utilizatorii pot conecta dispozitivul la alte gadgeturi Samsung, precum GALAXY S III sau GALAXY Note II si pot partaja automat imagini pe intreaga familie de dispozitive GALAXY. GALAXY Camera beneficiaza de conectivitate 3G, pentru acces instantaneu la Internet. Produsul functioneaza, de asemenea, pe conexiuni Wi-Fi cu Dual Band si Channel Bonding, pentru un plus de viteza. Procesorul quad-core contribuie la navigare web ultra rapida si la posibilitatea de multi-tasking, precum si la procesarea imaginilor, fara a avea un impact semnificativ asupra duratei de utilizare a bateriei.

 

Specificatii

Senzor de imagine

16.3 effective megapixel 1/2.3" BSI CMOS

Obiectiv

F2.8, 23 mm, 21x Optical Zoom Lens

IS

OIS

Display

121.2 mm (4.77"), 308 ppi, HD Super Clear Touch Display

ISO

Auto, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200

Retea

3G (HSPA 21Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

Procesor

1.4GHz Quad-Core processor

Sistem de Operare

Android 4.1 (Jelly Bean)

Memorie

8GB + memory slot : micro SDSC, micro SDHC, micro SDXC

Imagine

JPEG format  16M, 14M, 12M Wide, 10M, 5M, 3M, 2M Wide, 1M

Video

MP4 (Video: MPEG4, AVC/H.264, Audio: AAC)

Full HD 1920x1080 30fps

Slow motion Movie 720x480 120fps

Output Video

HDMI 1.4

Functii cu valoare adaugata

Smart Pro : 10 modes (Macro, Rich Tone, Action Freeze, Waterfall Trace, Light Trace,

Beautiful Sunset, Blue Sky, Natural Green, Silhouette, Vivid Fireworks)

Share shot, Auto Cloud Back-up

Smart Content Manager, Photo Wizard, Movie Wizard

Voice Control, Slow Motion Video, S Planner, S Suggest

AllShare Play, Family Story, Drop box

Servicii Google™ Mobile

Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude
Google Play Store, Google Plus, YouTube, Google Talk,
Google Places, Google Navigation, Google Downloads, Google Chrome browser,

Google Play Books, Google Play Movies

GPS

A-GPS, GLONASS

Conectivitate

WiFi a/b/g/n, WiFi HT40

GPS/GLONASS
Bluetooth® 4.0

Baterie

1,650 mAh

Dimensiuni (WxHxD)

128.7 x 70.8 x 19.1 mm

Greutate

305g

Cele mai citite