Samsung LED ES9000 si OLED ES9500

Samsung prezinta mult asteptatul televizor OLED de 55 inchi. Modelul ES9000 aduce o calitate a imaginii de neegalat, design elegant si noua functie Samsung Multi-View, pentru prima oara in Europa. Printre modelele prezentate se numara si Smart TV-ul premium LED ES9000 de 75 inchi, impreuna cu cel mai nou continut de tip Smart disponibil prin Samsung Smart Hub. Acesta include si jocul Angry Birds, jucat pentru prima data pe televizorul inteligent de la Samsung, folosind controlul gestual.

Expozitia Samsung de la IFA este o experienta remarcabila in ceea ce priveste televizorul OLED si cuprinde douazeci de televizoare OLED de 55 inchi, dintre care 9 sunt suspendate de tavan si se rotesc, pentru a crea un efect vizual cu adevarat captivant. Astfel, Samsung pune accent pe calitatea excelenta a imaginilor vii si design-ul subtire. Vizitatorii vor putea sa testeze diverse tehnologii OLED, precum Samsung Multi View si Crosstalk free OLED 3D. Samsung va prezenta si noul logo OLED, care exprima abilitatile televizorului de a reproduce culori intense, foarte realiste, si diferite tonuri de negru.

"Suntem mandri sa prezentam pietei europene cea mai bogata experienta a unui televizor OLED, oferind cele mai realiste imagini pe ecranul unui televizor, precum si cel mai nou design si continut Smart," a declarat Hyun-suk Kim, Vicepresedinte Executiv al Diviziei Visual Display in cadrul Samsung Electronics. "Continuam sa oferim tehnologii care vor defini viitorul televozoarelor inteligente: calitate superioara a imaginii, continut captivant si experiente interactive. Abilitatea de a ne imagina toate aceste posibilitati si de a le oferi utilizatorilor nostri ne-au asigurat pozitia de lideri globali in industria TV."

Timp de 6 ani consecutiv, Samsung si-a mentinut pozitia de lider incontestabil in industria TV din Europa, dar si global. Anul acesta, popularitatea produselor Samsung a fost din ce in ce mai evidenta, Smart TV-urile ajungand la o cota de piata de 42,9% in Europa, in timp ce televizoarele 3D aveau 44,7% cota de piata. In total, Samsung ocupa 35% din cota de piata in Europa a televizoarelor cu panou subtire, incluzand si LCD-urile sau televizoarele cu plasma, si se indreapta catre pozitia de lider global pentru al saptelea an consecutiv.

Televizorul OLED ES9500 cu Samsung Multi View

Mult asteptatul Samsung ES9500 OLED TV este prezentat pentru prima data in Europa, marcand o noua era pentru industria TV. Modelul ES9500 de 55 inchi ofera cea mai bogata experienta a unui televizor OLED, datorita ratei de contrast nelimitate, culorilor mai bogate si unui timp de raspuns mai rapid.

Subpixelii autoemitenti ai televizorului ES9500 pot reproduce individual culori vii, creand o experienta de vizualizare unica. Tehnologia OLED este, de asemenea, capabila sa faca tranzitia intre mai multe grade de negru, permitand raportului nelimitat de constrast sa evidentieze detalii unice ale umbrelor, formelor si culorilor discrete, chiar si in cele mai slab luminate scene.

Samsung-ES9500

Fara a necesita o sursa separata de lumina, timpii de raspuns ai noului ES9500 sunt foarte mici, rezultand in scene de actiune extrem de clare si experiente 3D realiste, fara diafonii.

Printre detaliile minimaliste ale designului televizorului se numara o rama super-subtire, un ecran subtire si un negru distinctiv. Grosimea televizorului e mai mica spre marginile ramei metalice, iar camera de dimensiuni mici, integrata in rama, este ascunsa atunci cand nu e folosita, adaugand dispozitivului o nota de eleganta. Firele si celelalte conexiuni pot fi aranjate si ascunse in suportul central al televizorului.

Samsung OLED TV este echipat cu noua tehnologie Samsung Multi View, datorita vitezelor mari de procesare si sistemului inovator de sunet cu capacitate wireless. Aceasta functie permite vizualizarea a doua canale diferite in acelasi timp pe full screen – cu posibilitatea de a auzi fiecare program separat cu ajutorul ochelarilor Samsung Multi View 3D cu casti incorporate. Cu Samsung Multi Vew nu exista restrictii legate de tipul de continut pe care il pot accesa utilizatorii, astfel incat posibilitatile sunt cu adevarat nelimitate.

ES9000: Smart TV LED de 75 inchi

Smart TV-ul ES9000 LED de 75 inch de la Samsung imbina ce este mai bun in privinta design-ului si a performantelor, pentru a oferi o imagine deosebita. Creat cu gandul la nevoia utilizatorilor pentru televizoare mai mari si o experienta de vizionare mai interactiva, design-ul modelului ES9000 este subtire si discret, evidentiind calitatea uimitoare a imaginii. Avand finisaje in nuanta rose-gold, o rama de doar 7,9 mm grosime si o camera video discret amplasata, modelul ES9000 inglobeaza esenta rafinamentului si cele mai bune caracteristici ale televizoarelor Samsung Smart TV.

Samsung-ES9000

Atat modelul OLED, cat si modelul ES9000 LED de 75 inchi beneficiaza de Smart Interaction, Smart Content si Smart Evolution – functii care au fost introduse pe varful de gama al Smart TV-urilor Samsung inca de la inceputul anului acesta.

Prima experienta din lume a jocului Angry Birds controlat prin gesturi de pe un Smart TV

Bazandu-se pe succesul Killer Apps cu cel mai consistent continut inteligent din industrie, Samsung este primul care aduce Angry Birds pe Smart TV. Unul dintre cele mai iubite jocuri din lume poate fi controlat acum prin gesturi. Datorita Smart Interaction, utilizatorii pot trai experienta acestui joc intr-un mod total diferit, folosind gesturile naturale ale mainilor pentru a controla jocul si a activa abilitatile unice ale fiecarei pasari pe un ecran mai mare, intr-o experienta si mai distractiva decat pe smartphone.

Samsung Smart TV reuneste membrii familiei pentru a se bucura impreuna de o experienta unica pe un ecran mare, cu o calitate superioara a imaginii, in timp ce tehnologia Smart Interaction aduce interactiunea cu Angry Birds la un nou nivel. Angry Birds este doar un exemplu de noi experiente posibile datorita Smart Content; utilizatorii pot controla televizorul cu aceeasi usurinta si flexibilitate cu care controleaza si celelalte dispozitive Samsung. Pana in prezent, Samsung Apps cuprinde 2000 de aplicatii Smart Content, dintre care aproape 1000 sunt disponibile in Europa si au fost descarcate de mai mult de 45 de milioane de ori.

De asemenea, Samsung a lansat in cadrul IFA 2012 un Samsung Smart TV cu Google TV, imbogatind gama de continut si servicii premium disponibile prin Samsung Apps. Samsung Smart TV cu Google TV va contribui la o experienta de utilizare si mai placuta pentru utilizatori care cauta o libertate mai mare de alegere si conectivitate fara cusur.

Samsung Smart TV sunt dotate si cu tehnologia Smart Evolution, care ii scapa pe utilizatori de grija reinnoirii dispozitivelor, oferindu-le acces la tehnologiile viitorului prin intermediul kit-ul Samsung Smart Evolution. European Image and Sound Association (EISA) a acordat distinctia "European Future Proof TV" modelului de top Samsung ES8000, pentru ca ii ajuta pe utilizatori sa isi imbunatatesca televizoarele in fiecare an, facandu-le din ce in ce mai inteligente.

Cele mai citite