Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

AVerMedia ReCentral-izeaza captura si streamingul live

AVerMedia s-a apropiat pe parcursul ultimilor luni de pasionatii de jocuri, prin lansarea mai multor solutii de captura dedicate acestui segment. Game Broadcaster HD, Game Capture HD si Live Gamer HD sunt cele trei modele capabile sa satisfaca orice cerinte din partea gamerilor, indiferent ca vorbim despre simpla captura video Full HD sau despre streaming live Full HD.

Pe langa functia Pass Through si compresia hardware H.264 pana la rezolutii de 1920x1080(30p), Live Gamer HD a mai adus o noutate in domeniu. Aplicatia RECentral lansata odata cu ea ofera utilizatorilor o interfata complet noua, dedicata capturii video si streaming-ului live. Prin aceasta, AVerMedia demonstreaza inca o data atentia pe care o acorda solutiilor de captura, oferind o experienta complet noua, imbunatatita, utilizatorului.

Dar Live Gamer HD nu este singura placa de captura AVerMedia dedicata capturii Full HD si streaming-ului live de gameplay. De aceea, compania anunta astazi extinderea compatibilitatii RECentral si pentru modelul Game Broadcaster HD. Astfel, cei care opteaza pentru placa de captura AVerMedia Game Broadcaster HD vor beneficia de o multime de facilitati importante, precum selectarea unui bitrate video de pana la 20000Kbps, selectarea intrarii audio sau streaming-ul live via TwitchTV, UStream, Own3D, NicoNico sau Custom RTMP.

 

AVerMedia-RECentral

Cele mai citite

Error: No articles to display