Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Amazon aduce Appstore in Europa

Amazon aduce magazinul sau de aplicatii (Appstore) de succes in Europa. Numeroase aplicatii cu nume mare sunt deja disponibile pentru descarcare.

Inscrierea iti permite sa profiti de o serie de caracteristice cunoscute utilizatorilor Amazon precum plata cu un singut click, pareri utilizatori si recomandari personalizate.

Nu numai atat, dar cumperi o aplicatie sau un joc din Amazon Appstore si il poti utiliza pe orice dispozitiv cu Android.

Amazon Appstore

Cunoscuta "Aplicatie gratuita a zilei" a fost confirmata, oferindu-va zilnic sansa de a instala gratuit o aplicatie diferita.

Amazon a confirmat de asemenea continut localizat in functie de tara.

"Evaluam si testam jocurile si aplicatiile inainte sa le publicam in Appstore pentru a ne asigura ca utilizatorii au o experienta extraordinara cu jocurile si aplicatiile pe care le cumpara," a spus Jim Adkins, vicepresedinte Amazon Appstore.

Compania curteaza programatorii terti si incearca sa construiasca pe baza succesului anterior. Cumparatorii americani au descarcat deja milioane de aplicatii prin intermediul acestui serviciu.

Cele mai citite

Error: No articles to display