Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Black Mesa va fi lansat saptamana viitoare

Pentru cei care nu stiu, Black Mesa este un MOD care s-a straduit pe parcursul a opt ani sa aduca primul Half Life in faimosul engine Source. Proiectul s-a aflat in mainile mai multor fani care s-au oferit voluntari sa produca conversia, probabil fara sa stie exact ce insemna acest lucru. Totusi, opt ani mai tarziu, Black Mesa in sfarsit va fi lansat saptamana viitoare, pe data de 14 Septembrie, oferind intre  8 si 10 ore de gameplay.

Site-ul oficial al modului a fost updatat cu un timer cu titlul „Pe tine te asteapta, Gordon”, iar liderul de proiect Carlos Montero a confirmat data oficiala de lansare.

Jocul este un remake HD al primului Half Life folosind engine-ul Source, Black Mesa fa promite o reconstructie de la zero al universului Half Life, cu noi modele, noi harti, melodii, texturi sau voice acting. Acest remake va include protagonistul jocului original, Gordon Freeman impreuna cu toate personajele zonele originale.

Mod-ul a fost anuntat in 2004, dupa ce fanii au exprimat dezamagire din partea remake-ului Valve, Half Life: Source. Conform site-ului oficial al proiectului, Black Mesa nu va avea nevoie de Half Life: Source si mai degraba doar o copie a unui joc bazat pe Source.

 

They are waiting for you Gordon

Cele mai citite

Error: No articles to display