Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Bruce Willis se lupta cu Apple pentru biblioteca iTunes

Bruce Willis ar putea lua in considerare o actiune in justitie impotriva Apple, pentru a se asigura ca biblioteca sa Apple va fi oferita familiei, dupa moartea sa. In prezent, cantecele cumparate din magazinul iTunes sunt doar imprumutate cu o licenta - aspect care a enervat utilizatorii iTunes ani la randul.

Willis a spus ca a descarcat cantece de mii de dolari si ca nu vrea sa le inapoieze Apple in eventualitatea mortii sale. Actorul, in varsta de 57 de ani, este in cautare de metode legale pentru a provoca Apple sa includa o caracteristica, pentru a tine muzica in siguranta pentru cele trei fiice ale sale.

Apple iPod Classic

Altfel, va duce Apple in instanta pentru a lupta impotriva normelor privind dreptul de propietate a continutului descarcat. Daca va avea succes, de acest lucru se vor bucura milioane de utilizatori iTunes din intreaga lume. Desi, chiar si pentru Bruce Willis, Apple s-ar putea dovedi un adversar puternic.

In prezent, compania poate ingheta un cont itunes, daca suspecteaza utilizatorul de partajare ilegala de muzica. Inchirierea pe termen nelimitat a continutului nu este o practica exclusiva Apple - Amazon are o pozitie similara in ceea ce priveste cartile electronice cumparate pentru Kindle.

Cele mai citite

Error: No articles to display