Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

City of Heroes se inchide

  • Published in Stiri MMO

NcSoft s-au gandit sa renunte la unul din MMO-urile sale, City of Heroes. Titlul a fost present pe piata inca din 2004, si nu a prezentat niciodata semne care prevesteau o inchidere. Totusi, la sfarsitul anului acesta, anticul titlu va fi inchis, impreuna cu developerul sau Paragon Studios, ambele inchise pentru totdeauna.

Deja exista simptome specifice inchiderii unui MMO, precum inchiderea marketului Paragon si o multime de pregatiri au fost facute pentru a facilita inchiderea serverelor la sfarsitul anului. Nu s-a oferit inca nici o scuza din partea NCSoft pentru inchiderea jocului.

Andy Belford, community manager-ul City of Heroes a elaborat „In urma unor schimbari ale telurilor sale, NcSoft a decis sa renunte la Paragon Studios. Inca din acest moment, orice development la City of Heroes va inceta si se vor incepe pregatirile pentru apunerea primului, si celui mai bun, MMORPG cu super eroi pana la sfarsitul anului"

Vestea cu siguranta a surprins intreaga comunitate pentru majoritatea jucatorilor. De fapt vestea s-ar putea sa fi prins si angajatii studioului nepregatiti; odata ce un nou Paragon powerset a fost lansat acum maxim 10 zile in urma. Acum vine intrebarea ce vor face fanii; probabil ca multi vor parasi jocul inainte de sfarsitul anului, dar multi vor si o justificare, o explicatie din spartea deciziei.

Freedom6 1024x768

Cele mai citite

Error: No articles to display