Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Valve se gandeste sa intre pe piata hardware

Acum cateva luni, zvonul ca Valve s-ar pregati sa intre pe piata consolelor cu supranumitul Steam Box a luat amploare instant, desi Valve a negat orice informatie legata despre presupusa consola.

Totusi, acum zvonurile acelea au devenit din nou importante, fiindca Valve au inceput sa caute un inginer industrial pentru productia de hardware. Jobul cere ca aplicantii sa aiba printre calificari „minim sase ani de experienta in productia si lansarea produselor high-tech” cu expertiza in domeniul „design-ului si al productiei, ergonomiei si esteticii”. Dar probabil cea mai importanta parte este cea care pur si simplu spune ca Valve vrea sa se joace cu Hardware.

„Valve este, in mod normal, o companie de software... Suntem frustrati cu lipsa de inovatie in departamentul hardware, asa ca intentionam sa intram si noi acolo”. Dupa care continua: „La nivelul fundamental, mouse-ul si tastatura nu s-au schimbat drastic in ultimii ani. Asta demonstreaza golul de pe aceasta piata, dar in acelasi timp releva oportunitatea de a crea experiente noi si captivante cre sunt deseori ignorate”.

 

valve-logo-train2game-blog-image

Cele mai citite

Error: No articles to display