Iti dau reducere 1% la PC Garage

Canon Europe a reinnoit parteneriatul cu World Wide Fund

Canon Europe a reinnoit parteneriatul cu World Wide Fund (WWF) pentru urmatorii trei ani. Astfel, Canon Europe devine partenerul foto/video al WWF International pentru conservarea naturii, oferindu-si expertiza in solutii de imagine pentru a ajuta WWF sa inregistreze si sa promoveze constientizarea starii mediului si a schimbarilor climatice.

O parte semnificativa a parteneriatului este sprijinirea WWF in munca de conservare pe care o desfasoara in zona arctica. Primul program Canon Europe in 2012 este sprijinirea expeditiei "Sailing to Siku – Voyage to the Last Icea Area", o calatorie in zona arctica menita sa adune noi informatii si sa examineze solutiile viitoare de management a arealului in care se presupune ca gheata va rezista cel mai mult, in conditiile schimbarilor climatice tot mai rapide.

Canon Europe este partener WWF International pentru conservarea naturii inca din 1998. Continuarea parteneriatului arata dedicarea Canon Europe pentru un viitor sustenabil, in care oamenii traiesc in armonie cu natura. Ca urmare a proiectului recent WWF-Canon Polar Bear Tracker, noua sponsorizare cuprinde sprijin pentru o serie de initiative dincolo de expeditia in Siku, inclusiv continuarea programului WWF-Canon Global Photo Network si traininguri foto pentru echipa WWF.

Primul pas in expeditia "Sailing to Siku – Voyage to the Last Icea Area" a fost facut la 24 iulie 2012. Nava Arctic Tern a plecat din Upernaviq (Groenlanda) si a ajuns la destinatia finala, Pond Inlet (Canada) la 1 septembrie. Expeditia este formata din experti, oameni de stiinta, echipajul navei si un fotograf profesionist ambasador al Canon Europe, si va documenta aceasta zona, inclusiv prin cunoasterea localnicilor. Publicul larg poate urmari progresul expeditiei online, pe site-ul www.lasicearea.org. Informatii si imagini vor fi publicate dupa prezentarea concluziilor, in toamna acestui an.

Totodata, Canon a oferit echipament profesional pentru a sprijini echipa in procesul de documentare foto si video a expeditiei, punind la dispozitie o camera Canon LEGRIA HF M52 Full HD cu Wi-Fi, o camera profesionala HD Canon XA10 de mana si un aparat DSLR Canon EOS 5D Mark II.

Cyp da Costa, Brand and Sponsorship Director, Canon Europe: "Ne concentram pe cresterea gradului de constientizare a problemelor de conservare, iar parteneriatul cu WWF International este o componenta cheie in angajamentul nostru pentru sustenabilitate. Suntem mandri sa continuam lucrul cu WWF International in calitate de partener foto/video pentru conservarea naturii, prin sprijinirea unei expeditiii al carei scop este acela de a aduce noi informatii despre ultima zona inghetata, respectiv una dintre cel mai putin exploatate zone din lume."

Clive Tesar, Head of Communications and External Relations WWF-Global Arctic Programme: "WWF si Canon Europe impartasesc un scop comun pentru un viitor mai bun. Suntem incantati ca relatia noastra de lunga durata va continua si ca ambasadorul Canon Europe, fotograful profesionist Throsten Milse, ia parte la expeditia din ultima zona inghetata. Regiunea este extrem de importanta pentru un intreg ecosistem dependent de gheata, iar aceasta este o oportunitate importanta pentru a ne mari baza de cunostinte si pentru a intelege mai bine zona arctica si oamenii de acolo, astfel incat sa putem crea un plan pentru un viitor sustenabil – atat pentru oameni, cat si pentru fauna salbatica – intr-o regiune atat de vitala."

Expeditia "The Last Ice Area" s-a desfasurat in trei etape: de la Upernaviq la Qaanaq, Groenlanda (24 iulie – 8 august); Qaanaq, Groenlanda – Grise Fiord, Canada (18 august); Grise Fiord – Pond Inlet, Canada (18 august – 1 septembrie).

 

Canon-logo

Cele mai citite