Allied Telesis SwitchBlade x8112

ELKOTech Romania anunta lansarea, de catre Allied Telesis, a celui mai eficient switch din punct de vedere energetic, SwitchBlade x8112. Lansarea a venit ca raspuns la cerintele pietei, pentru echipamente de retea performante, fiabile si eficiente energetic. Noul produs are un consum cu pana la 50% mai mic fata de variantele competitoare, fapt ce recomanda acest echipament pentru mediul Cloud.

SwitchBlade x8112 este un sasiu de 12 slot-uri Layer 3, performant si fiabil, fiind bazat pe tehnologiile VCStack® si EPSRing®. Mai mult, switch-ul reduce CapEX-ul si OpEx-ul, gratie arhitecturii Active-Active. Impreuna cu alte switch-uri Layer 3+ Allied Telesis, modelul foloseste sistemul de operare AlliedWare Plus.

"Prin aceasta lansare ne extindem familia de switch-uri Blade. SwitchBlade x8112 este un produs fiabil ce imbunatateste capabilitatea solutiei Allied Telesis Easy Resiliency, care are ca scop ajutarea companiilor enterprise sa reduca OpEx pana la 70%", a precizat Rino Intrieri, Allied Telesis VP of Marketing Service & Support.

SwitchBlade x8112 va fi disponibil incepand cu T4 2012.

 

Allied-Telesis-SwitchBlade-x8112

Cele mai citite