Cele mai noi monitoare si ecrane Samsung

Samsung a prezentat monitoarele comerciale avansate, la IFA 2012, printre care se numara cel mai mare monitor edge-LED din lume (ME75B), display-ul vitrina transparent (NL22B) si monitorul patrat cu raport 1:1 (UD22B). Aceste noi produse creeaza o piata complet noua, menita sa satisfaca nevoia pentru monitoare mai mari si mai performante, care influenteaza din ce in ce mai mult preferintele utilizatorilor.

In plus, Samsung dezvaluie cele mai noi monitoare destinate pietei premium de consum, inclusiv monitorul premium SB970 si monitorul Smart Station Seria 7 (CB750), care suporta conectivitate wireless pentru mai multe dispozitive si reprezinta cea mai avansata solutie hub integrata intr-un monitor.

„Samsung a demonstrat un angajament ferm in ceea ce priveste monitoarele si display-urile premium, echipate cu tehnologii de ultima generatie si avand o valoare totala peste nivelul competitorilor," a declarat Jeong-Hwan Kim, Vicepresedinte senior al Visual Display Business a Samsung Electronics.

„Samsung continua sa creeze produse unice pe piata, iar acest lucru va contribui la mentinerea pozitiei de lider timp de sase ani consecutivi pe piata globala de monitoare si de patru ani consecutivi pe piata de display-uri comerciale."

Cel mai mare monitor LED de ultima generatie (LFD) cu diagonala de 75 inch

Monitorul Samsung LFD de 75 inci (ME75B) este cel mai mare display LED de ultima generatie, care ofera utilizatorilor din mediul de business un ecran de dimensiuni mari, incadrat de o rama neagra metalica foarte subtire.

Samsung-LFD-ME75B

ME75B este usor de instalat, datorita design-ului suplu si greutatii mai mici decat a display-urilor LED obisnuite. Ideal pentru salile de conferinta si spatiile dedicate activitatilor educationale, display-ul a fost creat pentru a reduce costurile de energie si de inlocui echipamentele de proiectie.

Primul display vitrina transparent All-in-one de la Samsung

Display-ul Samsung de 22 inch (NL22B) reprezinta o vitrina de prezentare „all-in-one", lansand o noua era a posibilitatilor pentru design-ul digital in retail. Spre deosebire de produsele similare cu rata de transmitanta scazuta (5 procente), care pot ascunde produsele, display-ul vitrina transparent de la Samsung ofera o rata de transmitanta de 15 %, pentru o calitate impecabila a imaginilor.

Samsung-NL22B

 

Display-ul de forma patrata cu raport al ecranului de 1:1

Oferind o alternativa pentru display-urile traditionale de forma dreptunghiulara, display-ul patrat de la Samsung are un raport al ecranului de 1:1 si dispune de o rama ingusta, oferind solutii extraordinare locatiilor comerciale sau publice menite sa creeze o experienta vizuala captivanta. Loop-ul digital creeaza o singura imagine pe 100 de display-uri.

Solutiile pentru display-urile din categoria Hospitality ofera hotelurilor un sistem de management personalizat al continutului, care economiseste timp si efort de prezentare, oferind o experienta unica. Datorita functiei Samsung Interactive Remote Control for Hospitality (SIRCH) si Remote Enhanced Active Control for Hospitality (REACH), managerii pot trimite informatii actualizate catre televizoarele din camere, dintr-o singura unitate centrala de control.

Datorita solutiei bazate pe tehnologia RF, nu mai este nevoie de dispozitive de tip set-top box; monitoarele Samsung ofera un acces rapid la informatii despre program si hotel. Solutiile H-Browser bazate pe IP si solutia Samsung Content Management (CMS) ofera servicii simple si accesibile pentru clientii care vor sa ofere continut premium invitatilor.

Monitorul Samsung premium

Monitorul Samsung Seria 9 (SB970) redefineste piata de monitoare de consum. Datorita tehnologiei Natural Color Expert, posibila datorita unui motor de calibrare incorporat, utilizatorii se pot bucura de imagini clare, culori intense si o rezolutie mai buna decat in cazul dispozitivelor full HD. Garantand o calitate profesionala, fiecare monitor Seria 9 este calibrat individual in timpul ultimei etape a procesului de productie.

 

Samsung-S27B970

 

Cele mai citite