Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Procesoare Intel 2011

Cunoscute sub numele de cod Sandy Bridge, noile chip-uri Intel Core 2011, vor fi bazate pe noua microarhitectura Intel denumita “visibly smart”, dezvoltata in fabricile Intel folosindu-se procesul de productie pe 32nm, ce include a doua generatie de tranzistori cu poarta de metal si constanta dielectrica ridicata.

” A doua generatie de procesoare Intel Core ce urmeaza a fi lansata in curând realizeaza cel mai mare salt in performanta, comparativ cu generatiile anterioare. Aditional integrarii noilor caracteristici in laptop-uri, vom extinde aceste tehnologii si la nivel de servere si produse tip embedded”, a declarat Dadi Perlmutter, Executive Vice President si General Manager al Intel Architecture Group.

Noua familie de procesoare va include o noua arhitectura “inel” ce va permite motorului grafic integrat sa partajeze resurse, cum ar fi memoria cache, cu nucleul de procesare pentru a mari performanta de calcul si cea grafica, mentinand in acelasi timp eficienta energetica.

A doua generatie de procesoare Intel® Core include de asemenea o varianta imbunatatita a tehnologiei Intel® Turbo Boost. Aceasta permite realocarea resurselor si distribuirea sarcinilor nucleelor pentru a asigura utilizatorului un plus de putere atunci cand este nevoie.

 

Visibly Smart

Caracteristicile grafice imbunatatite oferite de noile procesoare Intel se concentreaza asupra zonelor cel mai des folosite de utilizatori: video HD, 3D, socializare online, multi-tasking, gaming si multimedia.

Noile chip-uri 2011 vin insotite de asemenea de Intel Advanced Vector Extensions (AVX). AVX ofera o performanta sporita, o functionalitate imbunatatita si permite o gestionare mai buna a datelor, precum si rearanjarea si sortarea lor. Noul set de instructiuni pe 256 biti accelereaza floating point-ul unor aplicatii cu cerinte mari de sistem, cum ar fi programele de editare a fotografiilor sau cele ce permit crearea de continut video.

 

Servere 2011

Intel a prezentat de asemenea un server cu doua procesoare din noua generatie Intel Xeon pe care rula un software de videoconferinta creat de Vidyo ce foloseste cele 32 de thread-uri ale sistemului si care utilizeaza noul set de instructiuni AES (AESNI). Noile procesoare Intel Xeon pentru serverele cu doua socket-uri si pentru statiile de lucru detin 8 nuclee si 16 thread-uri per procesor si sunt programate sa intre in productie in a doua jumatate a anului 2011.

 

Intel

Cele mai citite

Error: No articles to display