SAPPHIRE HD 7770 FleX, pentru Eyefinity mai ieftin

A fost anuntat modelul SAPPHIRE HD 7770 editie FleX, ce beneficiaza de arhitectura interna GCN de la AMD si configuratia multi-screen de la SAPPHIRE, oferind astfel o solutie accesibila segmentului mainstream.

Modelul SAPPHIRE HD 7770 FleX aduce configuratia multi-screen mai aproape de segmentul mainstream. Functia FleX permite utilizatorilor sa conecteze trei monitoare DVI in vizualizare landscape sau portrait oferind o solutie eficienta pentru cresterea productivitatii in timpul sarcinilor precum crearea de continut, editarea aplicatiilor sau chiar si pentru gaming-ul multi-screen. Prin utilizarea iesirii DisplayPort, SAPPHIRE HD 7770 FleX poate suporta 4 monitoare in Eyefinity, oferind utilizatorului suficiente optiuni de display.

SAPPHIRE HD 7770 FleX face parte din seria SAPPHIRE GHz si se lanseaza cu frecventele de 1000MHz pentru core si 1125MHz (4,5GB/sec) pentru 1GB al memoriei onboard DDR5. Pentru entuziastii ce doresc maximizarea performantelor, o noua versiune a uneltei de overclocking TriXX ce beneficiaza de tehnologie de ultima generatie, poate fi descarcata gratuit de pe website-ul SAPPHIRE. Cu TriXX se poate regla voltajul transmis catre GPU precum si frecventele de core si memorie, timp in care temperatura este afisata in mod continuu. Exista si suport pentru controlul manual al ventilatorului si posibilitatea de a salva pana la patru setari de performanta.

Seria HD 7000 este a treia generatie a solutiilor compatibile DirectX 11 de la divizia grafica AMD. SAPPHIRE HD 7770 este pregatita pentru DirectX 11.1 si noul sistem de operare Windows 8 si ofera suport pentru DirectCompute11 si comunicatii multi threaded cu CPU. Comunicarea cu PC-ul gazda este optimizata prin implementarea celei mai recente interfete PCI-Express Gen3.0, iar multiple placi pot fi utilizate pentru a imbunatati performanta in modul CrossFireX pe o placa de baza corespunzatoare.

 

Sapphire-HD-7770-FleX

Cele mai citite