BenQ G1, cea mai subtire camera foto digitala, cu display pivotant

BenQ lanseaza in Romania cea mai subtire camera foto digitala, cu display pivotant si obiectiv luminos F1.8 – BenQ G1. Obiectivul camerei G1 este prevazut cu sapte tipuri de lentile dispuse in sase grupuri si include si o lentila asferica pentru a imbunatati focalizarea si integritatea imaginii prin corectarea aberatiilor optice si minimizarea pierderilor de luminozitate. Obiectivul noii camere foto contine elemente din sticla ultra-pura pentru a permite transmiterea luminii chiar si in mediile intunecate. Distanta focala de 17 mm asigura claritatea vizuala optima a imaginilor surprinse, chiar si in conditii de iluminare slaba sau pe timp de noapte. Zoom-ul optic 4,6x si stabilizatorul optic de imagine (lens shift) aduc utilizatorilor imagini bokeh focalizate corect, cu o adancime superficiala a campului, cu un fundal blurat pentru a da un aer romantic si suprarealist perfect.

Display-ul rotativ pe doua directii de 3 inci (7.6cm), cu rezolutie inalta de 920.000 de pixeli, si cu un gamut ridicat permit ca imaginile sa fie analizate din orice perspectiva inainte de a fi fotografiate. Senzorul CMOS de 14MP prevazut cu diode sensibile la lumina sporeste absorbtia acesteia, reducand zgomotul de imagine cu pana la 50% pentru fotografii clare, chiar si in spatii intunecate, fara sa mai fie nevoie de folosirea unui trepied.

Procesorul de semnal digital de tip dual core prelucreaza imagini de inalta rezolutie, dar poate indeplini in acelasi timp sarcini multiple pentru a inregistra filme video Full HD sau pentru a fotografia chiar si atunci cand cadrele se deruleaza rapid sau cand lumina ambientala este redusa.

BenQ-G1

Noua camera foto BenQ G1 permite utilizatorilor sa aleaga rapid una dintre cele mai utilizate functii:

• Modul "Handheld Night Shot" permite utilizatorilor sa realizeze fotografii nocturne fara a avea nevoie de un trepied, incadrand, dintr-o singura apasare a butonului declansator, 6 expuneri ale imaginii intr-o singura fotografie. Fotografiile surprinse noaptea sunt rafinate cu ajutorul tehnologiilor „Ghost Image Removal" si „Exclusive Image Registration", astfel incat sa fie eliminate orice aberatii optice.

• Functia „Background Defocus" combina doua cadre pentru fiecare fotografie, pentru a crea, asemeni unei camere foto profesionale, fotografii in care este evidentiat doar subiectul, in vreme ce fundalul este estompat (defocus).

• Pentru ca persoanele cu o viata activa sa fie sigure ca nu rateaza fotografia perfecta doar pentru cateve milisecunde, camera foto BenQ G1 include modul „Continuous Burst", care permite fotografierea in rafala a sase cadre pe secunda.

• BenQ G1 dispune de functia "MagiQ filter" care sporeste intensitatea culorilor. Functia „HDR-art" ajusteaza automat contrastul imaginii, pentru a realiza imagini cat mai artistice, in vreme ce functiile „Oil painting" si „Sketch" aduc utilizatorilor optiuni deosebite pentru fotografii inedite. Cu ajutorul functiei "Color accent" puteti pune accentul pe o singura culoare, evidentiind cele mai importante puncte ale unei fotografii.

• Cu "Scene Mode" puteti selecta intre cele 20 de moduri presetate de fotografiere, inclusiv 4 moduri diferite de „Lomo", "Fisheye", "Toy" si "Panorama 360°" prin acces direct la respectivul mod sau prin setarile manuale P/Av/Tv/M, permitandu-va astfel modificarea vitezei declansatorului sau deschiderea diafragmei exact cat va doriti in acel moment.

Noua camera foto BenQ G1 va fi disponibila in doua culori, negru metalic si alb argintiu. In Romania, camera foto G1 Black este disponibila de la inceputul lunii septembrie, la eMAG.ro, intr-un pachet special cu geanta vintage de piele, iar din luna octombrie va intra si in portofoliile partenerilor BenQ, la un pret recomandat de 1299 lei.

Cele mai citite