Panasonic AG-AF101

Optimizat pentru inregistrare in high-definition, senzorul de imagine al camerei AF101 permite utilizatorilor profesionisti sa filmeze imagini, precum cele pe pelicula, in unghi larg care redau adancimea imaginii.

Camera video AG-AF101 este primul model, din seria Panasonic AVCCAM, care ofera posibilitatea atasarii unor lentile interschimbabile.

Noul model este proiectat pentru a permite profesionistilor din industrie sa obtina inregistrari ca de cinema la calitate HD mult mai simplu decit in cazul altor tehnici de filmare.

Modelul AF101 foloseste un obiectiv digital Micro Four Thirds, precum un obiectiv cu un adaptor de conversie, dar si intrare audio profesionala (XLR), care ii ofera camerei gradul de flexibilitate pe care profesionistii il cer. Camera poate inregistra video in formate full HD (1080i/p)/720p inclusiv in modul nativ 1080/24p cu functia Full HD Variable Frame Rate (VFR).

Imaginile video pot fi inregistrate pe carduri de memorie de capacitate mare SDXC la calitate profesionala in PH mode (pana la 24Mbps). Doua sloturi pentru carduri SD permit inregistrarea de pe un card SD (SD / SDHC / SDXC) pe un altul pentru a oferi o durata de inregistrare mare de pana la 12 ore in PH mode sau 48 ore in HE mode.

Camera video este echipata cu interfetele unei camere profesionale, incluzand iesire HD SDI, intrari XLR audio 2ch (compatibile sursa 48 V phantom) si este dotata cu functia Time code.

 

Modelul va fi disponibil incepand cu luna decembrie, insa se poate comanda in avans. Pretul estimativ este de 4,900 euro, fara TVA.

 

Panasonic AG-AF101

Cele mai citite