Samsung a anuntat extinderea platformei de continut pentru SMART TV

Samsung a anuntat extinderea platformei de continut pentru Samsung SMART TV– platforma de top a industriei – cu noi servicii destinate utilizatorilor europeni, inclusiv aplicatii de continut video-on-demand (VOD), filme, sport si lifestyle.

In urma parteneriatelor unice cu cei mai mari operatori telecom si de cablu din Europa, Samsung ofera acces la o intreaga varietate de aplicatii dedicate transmisiilor VOD. Recent, Samsung a colaborat cu operatorul de telecomunicatii TeliaSonera, pentru a dezvolta o aplicatie, pentru Smart TV, ce suporta serviciile IPTV existente, fara a avea nevoie de un dispozitiv extern de tip set-top box si care ofera acces la functii principale, de catch-up si on-demand. Acesta este primul serviciu IPTV care nu necesita set-top box si va fi lansat in premiera pe piata estoniana, urmand sa fie disponibil ulterior si in Suedia si Finlanda.

France TV permite vizualizarea prin catch-up, precum si prin VOD, pe intreaga platforma SmartReplay pentru SMART TV in Franta. Printre acestea se numara FranceTV, un hub ce gazduieste toate aplicatiile FranceTV, oferind toate stirile nationale si regionale in reluare; FranceTV Pluzz, un agregator pentru 5 canale ce pot fi vizualizate prin catch-up sau prin VOD; FranceTV Info, ce ofera acces la toate stirile nationale si regionale in reluare; FranceTV Sport, ce difuzeaza toate stirile sportive in reluare; ZouZous, o aplicatie dedicata copiilor, prin care continutul poate fi prin catch-up sau prin VOD. In Marea Britanie, Samsung este singurul SMART TV ce include un Player ITV, un serviciu de arhiva pentru a accesa programele difuzate de canalele ITV.

„Parteneriatele noastre din Franta si din restul Europei pun in valoare mai mult decat leadership-ul global al Samsung in ceea ce priveste continutul pentru SMART TV," a declarat Kyung-shik Lee, vicepresedinte al Business Development Group, Visual Display din cadrul Samsung Electronics. „Aceste parteneriate, alaturi de baza de aplicatii deja existenta, subliniaza modul in care Samsung conduce revolutia din industria TV – inclusiv prin schimbari semnificative in modul in care utilizatorii interactioneaza cu televizorul. Suntem mandri sa colaboram cu nume atat de influente in industrie. Aceste noutati – alaturi de accentul deja existent pe integrarea serviciilor relevante – ne ajuta sa cream si in continuare o experienta TV care sa vina in intampinarea oricarui stil de viata."

Pentru iubitorii sportului, Samsung a creat o varietate de aplicatii pentru SMART TV ce tin utilizatorii la curent cu cele mai noi stiri si scoruri. In intreaga Europa, THE Football app ofera informatii detaliate pentru peste 40 de ligi de fotbal si evenimente globale – prin update-uri continue, stiri de ultima ora, comentarii live si scoruri, alaturi de cele mai importante momente captate pe video, pentru o experienta completa. Aplicatia este disponibila in limbile engleza, franceza, germana, italiana si spaniola. In Olanda, Eredivise Live prezinta noutati despre Premiere League Olandeza prin T-VOD, in timp ce NOS Sports difuzeaza live si prin video-on-demand continut din cadrul Euro 2012, Tour de France, Jocurile Olimpice si UEFA Champions league, in mod gratuit. In Spania, LigaBBVA ofera continut din cadrul Ligii Spaniole de Fotbal, alaturi de o aplicatie mobila ce permite utilizatorilor sa controleze continutul din cadrul LigaBBV cu ajutorul smartphone-ului.

Pentru cinefili, aplicatia spaniola Filmin permite inchirierea de filme direct din SMART TV, in timp ce, in Polonia, Strefa VOD ofera acces la sute de titluri interesante din cinematografia internationala si poloneza, la o calitate inalta, prin intermediul unui sistem de plata simplu. Pentru cei care prefera programele de lifestyle generaliste, Samsung pune la dispozitie o serie de aplicatii. 3 op Reis ofera cea mai populara emisiune de calatorii din cadrul televiziunii olandeze, in timp ce, in Austria, ServusTV prezinta scene culturale, de divertisment, sportive si de lifestyle, alaturi de aparitii locale si regionale. In Polonia, Wycieczk prezinta utilizatorilor destinatiile de vacanta ideale, prin intermediul posibilitatilor personalizate de cautare.

 

samsung-logo

Cele mai citite