Orange lanseaza Alcatel One Touch 918 Hello Kitty

De saptamana aceasta, Orange lanseaza noul telefon Alcatel One Touch 918 Hello Kitty, la pretul de 49 euro cu TVA inclus, valabil impreuna cu abonamentul Fluture 7. Telefonul ofera functii multimedia avansate, este usor de utilizat, are un design atractiv si este disponibil in doua culori: alb si roz.

Telefonul Alcatel One Touch 918 Hello Kitty ofera o calitate buna a fotografiilor si a inregistrarilor video avand o camera foto de 3,2 MP. In plus, este dotat cu o memorie interna de 150 MB si cu spatiu pentru card Micro SD, cu o capacitate de pana la 32 GB, in care se pot pastra cele mai frumoase amintiri surprinse prin intermediul fotografiilor.

Telefonul se poate manevra foarte usor prin simpla atingere sau miscare a degetului pe ecran. Cu o greutate de doar 123g, dimensiunile telefonului Alcatel One Touch 918 Hello Kitty, cat si calitatile designului sau, sunt potrivite tinerelor utilizatoare.

Abonamentul Fluture 7 include 500 minute in retea, 500 SMS-uri in retea, 30 de minute nationale, 30 MMS nationale, 30 MB pentru internet pe mobil si acces nelimitat in Portalul Orange pe mobil si Yahoo! Messenger™ din Portalul Orange pe mobil. Dupa terminarea resurselor nu se mai pot face costuri suplimentare si in acest fel parintii pot controla bugetul de comunicare al copilului.

 

Alcatel-One-Touch-918-Hello-Kitty

Cele mai citite