NVIDIA lanseaza GeForce GTX 660 si GTX 650

NVIDIA lanseaza GeForce GTX 660 si GeForce GTX 650, doua noi unitati de procesare vizuala bazate pe arhitectura NVIDIA Kepler. Cele doua produse noi au fost proiectate pentru a oferi performanta si eficienta energetica recunoscuta a arhictecturii NVIDIA Kepler unui numar mai mare de pasionati de gaming.

Unitatile de procesare vizuala (GPU) GeForce GTX 660 si GeForce GTX 650 stabilesc un nou standard in gaming datorita performantelor oferite in jocuri DirectX 11 de top, precum Call of Duty: Black Ops II, Assassin's Creed III si World of Warcraft: Mists of Pandaria.

GeForce GTX 660 reprezinta solutia perfecta pentru pasionatii de jocuri care inca nu au facut pasul la cele mai noi tehnologii de procesare vizuala. Pentru cei care inca folosesc unitatile GeForce 9800 GT, sporul de performanta de patru ori mai mare, oferit de GTX 660 va un atuu demn de luat in considerare de pasionatii de jocuri. Intr-un mod similar, GTX 650 ofera o performanta de opt ori mai mare fata de 9500 GT, permitand utilizatorilor sa se bucure de peformanta GTX la un pret accesibil.

Datorita tehnologiilor unice disponibile pe arhitectura NVIDIA Kepler, precum teselare DirectX 11, NVIDIA PhysX®, NVIDIA Adaptive Vsync sau TXAA, placile GTX 660 si GTX 650 reprezinta alegerea perfecta pentru pasionatii de jocuri.

GPU-urile NVIDIA GeForce GTX 660 si 650 sunt disponibile acum de la cei mai mari producatori, incluzand ASUS, EVGA, Gainward, Gigabyte, Inno3D, KFA2, MSI, Palit, Point of View, PNY si Zotac.

 

Cititi Gigabyte GTX 660 review

 

Nvidia-GeForce-GTX-660

Cele mai citite