Nokia lanseaza smartphone-ul C6 la Nokia World

Mai tanar decat C7, fratele mai ieftin se alatura petrecerii de la Nokia World.

Este din nou acea perioada a anului, cand Nokia lanseaza o serie de noi telefoane mobile, iar C6 se uneste acum cu proaspat anuntatul telefon mobil C7 la evenimentul din Londra.

Cel mai recent model din seria C beneficiaza de ecran touch AMOLED de 3.2 inch, comparativ cu ecranul de 3.5 inch de la modelul C7 cu tastatura QWERTY. Ofera, de asemenea, tehnologia ClearBlack pentru vizibilitate mai buna in exterior.

Noul telefon mobil cu Symbian 3, de fapt, are cateva caracteristici mai slabe decat ale modelul C7, dar pastreaza capturi video HD de 720p si 8 megapixeli.

Dispozitivul beneficiaza de spatiu de stocare de 32 GB prin intermediul cardului SD si are o durata de viata a bateriei impresionanta de 11.5 ore.

Telefonul va costa 260 euro si va fi disponibil in doua culori: negru si gri. Ne asteptam ca acesta sa se lanseze inainte de Craciun.

C6, impreuna cu Nokia C7, Nokia N8 si Nokia E7 lansate oficial la centrul ExCeL din Londra duce numarul de dispozitive cu Symbian 3 la 4. Inca niciun semn de la MeeGo.

 

nokia c6

Cele mai citite