Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Konica Minolta va prezenta la Digital Print&Sign 2012 noi modele de business

Konica Minolta va prezenta noi oportunitati de business bazate pe tiparul digital si va demonstra functionalitatile extinse ale noului sistem de productie la targul expozitional Digital Print&Sign din acest an. Astfel, compania vine in intampinarea dorintelor clientilor sai si aduce o noutate pe piata din Romania prin sistemele de productie bizhub PRESS 1052, 1250, 1250P si bizhub PRO 1052.

Deoarece atunci cand vine vorba de sisteme flexibile de productie alb-negru, extrem de productive, industria de profil este mereu receptiva, a venit timpul pentru ca o noua serie de sisteme de la Konica Minolta sa intre pe piata din Romania. Desi au nume usor diferite, acestea sunt toate bazate pe aceleasi principii hardware excelent personalizate de inginerii de la Konica Minolta pentru productivitatea si flexibilitatea specifice nevoilor diferitilor clienti. Toate aceste dispozitive ofera o inalta calitate de imprimare si caracteristici suplimentare, utilitare de screening si ajustare a tonurilor de negru, impreuna cu o gama larga de optiuni de finisare.

Noua serie de echipamente este exact ceea ce s-a asteptat de la imprimantele comerciale destinate departamentelor financiare si de reprografiere.

Bizhub PRESS 1052 si bizhub PRO 1052 sunt alegerile perfecte pentru volume lunare ce ating intervalul cuprins intre 300.000 si 500.000 pagini si volume maxime de pana la 2.000.000 de pagini pe luna. Modelele PRESS vin cu mai multe optiuni pentru configuratii variate, in timp ce modelul PRO este catalogat ca echipament entry level cu configuratii limitate. Bizhub PRESS 1250/P este recomandat unor volume lunare cuprinse intre 400.000 si 750.000 de pagini si poate atinge pragul maxim de 3.000.000 de pagini lunar in perioadele aglomerate.

Noile modele dispun de software avansat precum utilitarul profesional de screening si utilitarul pentru ajustarea curbei de tonuri de negru. Suporta o capacitatea maxima de alimentare cu hartie de 18.000 coli si utilizeaza tehnologia de preluare a hartiei prin vacuum. Sunt disponibile peste 50 de configuratii de sistem prin combinarea unor optiuni variate de finisare, cum ar fi unitatea de spiralare automata, unitate de legare carti prin procedeul de lipire cu termoclei, unitatea de brosare, unitatea de stocare precum si multe altele. Alte caracteristici includ un kit pentru printarea pe plicuri si o unitate optionala de decurbare cu dezumidificator.

In standul Konica Minolta de la expozitia de anul acesta, vizitatorii vor avea ocazia sa vada cum functioneaza noul sistem de productie bizhub PRESS 1052 la intreaga sa capacitate si cum poti reusi, ca furnizor de print, sa dezvolti o afacere profitabila din tiparul digital, implementand cu succes proiecte de print-on-demand, printare date variabile s.a.

In cadrul acestui targ, Konica Minolta organizeaza doua seminarii pe temele „Modele de business - Productia de documente dintr-o perspectiva axata pe client" si „Solutii de printare pentru tiparul digital - de la optiune la necesitate", seminarii ce vor avea loc in datele de 21 septembrie, intre orele 15:00 si 16:00, respectiv 22 septembrie, orele 12:00 – 13:00, la Digital Print&Sign 2012, Complexul Expozitional Romexpo - Conference Area din Pavilionul Central. In timpul seminariilor se vor prezenta detaliile unor modele de business prin care se pot realiza toate documentele necesare unei companii mari si se vor analiza solutii pentru dezvoltarea si diversificarea productiei de printuri: ColorCare si Printare de date variabile, cu avantajele si eficienta utilizarii acestora.
Konica Minolta va asteapta incepand cu 19 septembrie 2012 sa urmariti demonstratii ale specialistilor Konica Minolta in standul 45, pavilionul A al Centrului Expozitional Romexpo, la noua editie a Digital Print&Sign.

 

Konica-Minolta-logo

 

Cele mai citite

Error: No articles to display