Apple iPhone 5

Telefonul iPhone 5 a fost dezvaluit oficial de Apple in San Francisco. Vicepresedintele in domeniul marketing de la Apple, Phil Schiller, a spus ca iPhone 5 va fi cea mai subtire si usoara versiune a dispozitivului de pana acum - va avea o grosime de 7.6 mm si va cantari doar 112g, fiind cu 18 procente mai usor decat iPhone 4S. Shiller a spus ca iPhone 5 este realizat in intregime din sticla si aluminiu si este cu siguranta "cel mai frumos produs pe care l-am facut pana acum."

"E din cauza mainii tale," a spus Schiller despre designul telefonului iPhone 5. "Ar trebui sa ti se potriveasca acolo. Acesta este modul in care am proiectat iPhone 5."

iphone-5

Noul iPhone 5 se mandreste cu un ecran de 4 inch, cu o rata aspect de 16:9 si rezolutie ecran de 1136 x 640.

"Este cel mai precis ecran din istorie" a spus Schiller. "Senzorii tactili sunt integrati in ecran. Acesta este cel mai avansat ecran din lume si nu putem sa nu fim mandri de el."

Beneficiaza si de 'Ultrafast Wireless' : New Wi-Fi, 2.4ghz si 5ghz pe 802.11n. iPhone 5 este alimentat de un chip A6 care este de doua ori mai rapid decat variantele anterioare. Apple promite o saritura mare in ceea ce priveste performanta de la un dispozitiv care este cu 22 de procente mai mic decat predecesorul sau.

Cele mai citite