Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Electronic Arts au dezvaluit primul demo pentru Real Racing 3

Iphone 5 a fost dezvaluit oficial acum doua zile, iar astazi deja au inceput sa apara primele anunturi care se folosesc de noile tehnologii ale telefonului. Primul titlu anuntat este Real Racing 3, care a fost produs de Firemonkeys, un studio aflat sub umbrela Electronic Arts.

Un Demo al jocului a fost prezentat pe noul display Retina de 4 inch, folosindu-se de noile capacitati grafice si capacitatea ridicata de procesare a telefonului. Din acest motiv, Real Racing 3 este probabil unul din putinele jocuri cu grafica avansata, probabil chiar la nivelul generatiei actuale de console. Titlul se lauda cu reflectii dinamice, inclusiv o oglinda laterala care va oferi jucatorilor informatii despre competitorii lor dar si un multiplayer inregistrat, o noua trasatura ce se foloseste de sistemul de provocari din Game Center iOS6.


Pe langa Real Racing 3, EA are planuri sa optimizeze cateva titluri cheie pentru Iphone 5 care vor fi lansate in toamna asta.

 

Real Racing 3

Cele mai citite

Error: No articles to display