Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Darksiders II a fost confirmat pentru Wii-U

  • Published in Stiri RPG

Am discutat in detaliu despre iminenta lansare a noii platforme de la Nintendo, Wii U. Mai multe titluri au fost deja confirmate ca vor veni pe noua consola concomitent cu lansarea acesteia. Printre Acestea se numara noul Action-Adventure Darksiders II care nu si-a vazut lansarea oficiala cu mult timp in urma pe PC, PS3 si Xbox.

Darksiders editia Wii-U va contine content nou, inexistent pe celelalte platforme. Pe disc vom gasi primul DLC, Argul's Tomb, plus toate bonusurile valabile la pre-order pentru celelalte versiuni, ceea ce incapsuleaza aproximativ cinci ore de material adaugat si noi arme/armuri legendare.


Darksiders II se va folosi de GamePad-ul unic al consolei, folosind display-ul touch screen pentru harta si diferite obiective, plus un acces rapid si usor la inventarul Mortii. Giroscopul intern va permite jucatorilor sa evite atacurile inamicilor, sa manipuleze obiecte in lume si sa indrepte personajul in timpul inotului sau cand acesta este calare.

 

darksiders-2-wii-u-wallpaper

 

 

Cele mai citite

Error: No articles to display