GIGABYTE Z77N-WIFI si H77N-WIFI, noile placi Mini-ITX

GIGABYTE lanseaza cele mai noi placi de baza Mini-ITX, ce suporta procesoarele Intel® Core™ din a 3-a generatie. GIGABYTE Z77N-WIFI si GIGABYTE H77N-WIFI integreaza multiple posibilitati de conectivitate, cum ar fi Intel® Wireless Display 2.0, Dual HDMI si Dual Gigabit LAN, devenind astfel alegerea ideala pentru orice sistem home theater, digital entertainment sau portabil de gaming.

"Filosofia din spatele acestor placi de baza Mini-ITX este de a crea cea mai conectata digital placa de baza posibila," a comentat Tim Handley, Deputy Director al Motherboard Marketing la GIGABYTE. "Punand laolalta Intel Wireless Display cu Dual HDMI si LAN, am setat un nou benchmark pentru construirea de sisteme flexibile, cu conectivitate mare dar in acelasi timp compacte."

Gigabyte-Z77N-WiFi

Placile de baza GIGABYTE Z77N-WIFI si H77N-WIFI
Masurand doar 17cm pe 17cm, placile de baza GIGABYTE Z77N-WIFI si H77N-WIFI, in format Mini-ITX, combina o gama de optiuni de conectivitate, cum ar fi Dual HDMI si Dual Gigabit LAN, plus un modul onboard WiFi/Bluetooth 4.0, ce suporta de asemenea tehnologia noua si inovatoare Intel® Wireless Display 2.0.

Caracteristici

• Chipset Intel® Z77 si H77 cu suport pentru a 3-a generatie de procesoare Intel® Core™

• IEEE 802.11b/g/n WiFi onboard

• Bluetooth 4.0 cu suport pentru echipamente Bluetooth Low Energy (BLI)

• Intel® Wireless Display 2.0

• Dual Gigabit LAN (inclusiv suport pentru Teaming)

• porturi Dual HDMI 1.4

 

Gigabyte-H77N-WiFi

 

 

Cele mai citite