Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Bioware a confirmat Dragon Age 3

  • Published in Stiri RPG

Bioware a confirmat lansarea urmatorului lor rpg din seria Dragon Age. Aparent titlul va rula pe un nou engine grafic, va oferi o lume mai vasta, o reactivitate mai mare la alegerile noastre si mai multe optiuni de customizare.

Intentia de a continua seria a fost anuntata inca din momentul in care au lansat Dragon Age II, dar pana acum nu am avut nici un fel de informatie oficiala despre viitorul titlu. Au fost cateva zvonuri prin August, dar Bioware nu a confirmat nimic pana astazi. Acum doua zile, Bioware a confirmat lansarea noului lor titlu la sfarsitul anului 2013, supranumit Dragon Age 3: Inquisition.

Dragon Age 3 va combina stilul de povestire BioWare, cu gameplay-ul specific RPG-urilor si engine-ul grafic Frostbite2. Inquisition va fi lansat in cea de-a doua jumatate a anului 2013. Pentru cei care se gandesc care nu a existat destul timp pentru ca jocul sa fie destul de finisat, acesta este in development de aproape doi ani deja.

Mark Darrah a adaugat ca Dragon Age III: Inquisition a invatat din greselile celui de-al doilea Dragon Age. Acesta a mentionat ca pentru urmatorul titlu, feedbackul comunitatii va fi foarte important. Bioware va incerca sa fie pe cat se poate de „deschisi” in ceea ce priveste productia jocului.  

 

Dragon age 3 inquisition

Cele mai citite

Error: No articles to display