Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Obsidian Entertainment au dezvaluit Project Eternity

  • Published in Stiri RPG

Saptamana trecuta am vorbit despre viitorul proiect al celor de la Obsidian Entertainment. Acum, in sfarsit avem cateva detalii despre acest titlu, supranumit Project Eternity.

Imediat dupa ce au anuntat oficial titlul, Obsidian Entertainment a pregatit o campanie Kickstarter pentru a strange fondurile necesare proiectului, ceea ce reprezinta pentru studio o intoarcere inapoi la radacini. "Este aproape imposibil sa strangem fonduri prin metodele traditionale pentru un joc de genul acesta" a explicat studioul pe  pagina de Kickstarter. Telul de 1.1 milioane de dolari a fost atins, dar Obsidian a promis din ce in ce mai mult content daca celelalte milestones sunt depasite. De exemplu, daca studioul strange 1.4 milioane de dolari atunci jocul va avea un character creation mai detaliat.

Eternity cum a fost supranumit proiectul va fi un Dungeon Crawler classic in stilul lui Baldur's Gate. Mai jos am scos cateva detalii de pe Kickstarter despre viitorul titlu:

"Proiectul Eternity va lua erou principal, aliatii memorabili si explorarea epica din Baldur's Gate, plus combatul intens si distractiv din Icewind Dale si conecteaza totul cu povestea emotionala si explorarea tematica din Planescape: Torment. 

Combatul va fi in timp real cu un sistem de pauza - pozitionarea party-ului si coordonarea atacurilor sau a abilitatilor va fi unul din elementele cheie al victoriei. Harta este plina de locuri unice si multe zone salbatice pline de explorare si questuri. O sa iti poti crea propriul tau caracter si sa colectezi diferiti aliati pe parcurs - care nu te vor insoti doar in poveste, dar si in alte aventuri viitoare. Vei avea parte de dialoguri foarte complexe si vei avea de facut multe decizii care vor determina soarta ta si a grupului tau. ... si vei explora o poveste care exploreaza teme mature si iti prezinta o multime de decizii complexe si dificile care vor modifica modul in care povestea ajunge la sfarsit"

 

 

project-eternity

Cele mai citite

Error: No articles to display