Noul adaptor de 500 Mbps, ZyXEL PLA 4201

ZyXEL introduce primul sau model din seria Mini Powerline. Noul adaptor de 500 Mbps, ZyXEL PLA 4201, este un echipament compact, imbunatatit, pentru ca utilizatorii sa poata beneficia de streaming media de inalta calitate pe o conexiune Internet. Datorita cererii de produse ZyXEL Powerline in crestere, ZyXEL continua sa incorporeze functii avansate si un design atractiv, astfel incat utilizatorii sa poata alege din optiuni multiple, cea mai potrivita solutie pentru designul casei lor.

PLA 4201 beneficiaza de standard IEEE 1901 500Mbps pentru a mentine ratele de transfer la un nivel ridicat, oferind streaming cu pana la 60% mai performant decat cel al tehnologiei HomePlug AV 200Mbps Powerline. Mai mult, PLA 4201 asigura stabilitate si calitate excelenta pentru mai multe fluxuri de streaming cum ar fi multi-gaming, streaming media online si navigare Web, toate in acelasi timp.

Una dintre noile caracteristici ale design-ului implementat pentru PLA 4201, este grosimea echipamentului, in comparatie cu celelalte dimensiuni, acesta fiind foarte subtire. Astfel, instalarea echipamentului se face cu usurinta, colturile rotunjite fiind o caracteristica placuta. Cu un design discret si inovativ, utilizatorii nu vor mai fi deranjati de prezenta adaptoarelor, bucurandu-se de streaming de inalta calitate pe infrastructura IP, direct de acasa.

Alte functii de care utilizatorii PLA 4201 vor beneficia, includ QoS (Quality of Service) avansat, ce permite prioritizarea aplicatiilor care necesita o latime de banda superioara, precum jocurile online, filmele sau conexiunile VoIP. Configurarea echipamentului este extrem de usor de efectuat, utilizatorii PLA 4201 trebuind doar sa cupleze 2 adaptoare la priza si sa apese butonul WPS pe cele doua dispozitive, encriptarea conexiunilor de retea fiind activa imediat, fara a fi nevoie de alte configurari software. Transmisiile de date sunt protejate de criptare avansata 128-bit.

Consumul de energie pentru PLA 4211 poate ajunge pana la 0.5 Watt, atunci cand nici o conexiune Ethernet nu este activa – reducand consumul inutil de energie cu pana la 88%. In momentul in care o conexiune Ethernet devine inactiva pentru mai mult de 60 de secunde, PLA 4211 intra automat in modul power-save.

Solutiile Powerline au devenit o alternativa ideala atunci cand cablarea unei case devine o problema. Produsele Powerline ofera conexiune rapida la Internet, prin functionarea pe un panou electric deja existent. Prin simpla conectare a produsului Powerline in orice priza, sistemul electric universal se transforma intr-un sistem cu dubla functie, oferind viteza excelenta de internet. Utilizatorii pot conecta computerele la produsul Powerline si conexiunea la Internet este imediat stabilita.

Pentru mai multe detalii despre noul PLA 4201, vizitati pagina de produs de pe site-ul ZyXEL sau contactati reprezentanta locala.

 

Zyxel-pla-4201

Cele mai citite