Un nou sistem audio pentru PC, Logitech Speaker System Z553

Logitech a lansat un nou sistem audio pentru PC, Logitech Speaker System Z553. Boxele ofera acustica de cea mai buna calitate si bass puternic, facand o impresie foarte buna prin design-ul modern ce da o nota futurista living-ului.

Logitech Speaker System Z553 dispune de doi sateliti si un subwoofer down-firing, puterea de emisie fiind de 40 de wati (RMS), toate acestea creand un sunet imersiv, ce imbunatateste experienta de vizionare si cea audio. Un RCA si doua mufe auxiliare de 3.5 permit conectarea la trei dispozitive in acelasi timp, calculatoare sau Mac-uri, playere muzicale si DVD playere, televizoare si console de joc, smartphone-uri si multe altele. Sistemul audio dispune si de un sistem de control, cu care poti regla volumul si nivelul de bass.

"Logitech Speaker System Z553 este o alegere pentru utilizatorii ce cauta un design modern si functionalitate pentru boxele pentru PC si vor sa adauge mai multa valoare experientei audio in spatii mici," a precizat Camelia Barbalata, country manager pentru Romania, Bulgaria si Moldova in cadrul Logitech. "Cu al sau design lucios, sunet excelent si optiuni multiple de conectivitate, acest nou sistem 2.1 suna extrem de bine in orice incapere din casa."

Satelitii sunt asezati pe stand-uri de metal care se pot inclina in sus sau jos sau pot fi montati pe perete. In plus, cei doi metri de cablu integrati iti garanteaza libertatea de a le amplasa in diverse puncte ale incaperii.

Logitech Speaker System Z553 va fi disponibil in Europa incepand cu luna octombrie 2012 la un pret recomandat de 129,99 Euro.

 

Logitech-Z553

Cele mai citite